Libnet.ro
UNICEF

13:45

Comisia Europeana prezinta miercuri noul raport MCV pentru Romania

Hotnews Hotnews,
 Comisia Europeana prezinta miercuri noul raport MCV pentru Romania

Comisia Europeana prezinta miercuri cel mai recent raport cu privire la progresele inregistrate de Romania in cadrul mecanismului de cooperare si verificare MCV). Potrivit agendei facute publica pe site-ul Comisiei, documentul se afla pe agenda reuniunii Colegiului comisarilor europeni, programata pentru miercuri la 10:00, ora Romaniei. continuă pe Hotnews

Comisia Europeana prezinta, miercuri, noul raport MCV privind progresele realizate de Romania

Comisia Europeana prezinta, miercuri, cel mai recent raport cu privire la progresele inregistrate de Romania in cadrul mecanismului de cooperare si verificare MCV).

Comisia Europeana prezinta astazi noul raport MCV pentru Romania

Comisia Europeana prezinta astazi cel mai recent raport cu privire la progresele inregistrate de tara noastra in cadrul mecanismului de cooperare si verificare MCV).

Noul raport MCV cu privire la Romania, asteptat miercuri

Comisia Europeana discuta miercuri, la zece ani de la instituirea Mecansimului de Cooperare si Verificare, cel mai recent raport MCV cu privire la progresele inregistrate de Romania si Bulgaria, anunta CE pe site, in ordinea de zi a reuniunii Colegiului comisarilor.

Oficialii Comisiei Europene vor publica urmatorul raport MCV la sfarsitul anului 2017, dar refuza sa spuna cand vor inceta monitorizarea Romaniei

Comisia Europeana va prezenta urmatorul raport MCV la sfarsitul anului 2017, dar acel moment nu va insemna, automat, si incetarea monitorizarii asupra Romaniei si a Bulgariei.

Romania, un nou TEST pe justitie: Comisia Europeana discuta cel mai nou raport privind Mecanismul de Cooperare si Verificare

Romania da miercuri un nou test pe Mecanismul de Cooperaresi Verificare. Comisia Europeana discuta, la zece ani de la instituirea Mecanismului, cel mai recent raport cu privire la progresele.

Comisia Europeana doreste un salariu minim la nivelul UE

Comisia Europeana doreste introducerea unui salariu minim pentru angajati, la nivelul tuturor statelor din Uniunea Europeana, a precizat presedintele institutiei, Jean-Claude Juncker.

DOCUMENT Avertisment dur al Comisiei Europene in raportul MCV pe Justitie: Modificarile legislative menite in mod clar sa slabeasca sau sa reduca domeniul de aplicare al infractiunii de coruptie ar atrage reevaluarea progreselor realizate

Comisia Europeana a publicat astazi raportul MCV privind justitia din Romania. Raportul priveste evolutiile din justitie in 2016, dar prezinta si un bilant al celor zece ani de cand Romania e membru UE. Vezi documentul atasat. In raport sunt mentionate cele doua proiecte de Ordonanta de Urgenta privind gratierea si amnistia mascata prezentate de Guvern pe 18 ianuarie, dar Comisia nu comenteaza pe marginea lor. Comisia trage insa un avertisment serios: Modificarile legislative menite in mod clar sa slabeasca sau sa reduca domeniul de aplicare al infractiunii de coruptie sau care au reprezentat o provocare majora la adresa independentei sau eficacitatii DNA ar atrage dupa sine reevaluarea progreselor realizate. In curs de actualizare.

Comisia Europeana a publicat raportul MCV privind justitia din Romania

ACTUALIZARE 12:35 Comisia Europeana a publicat astazi cel mai recent raport pe care l-a elaborat in cadrul Mecanismului de cooperare si de verificare MCV) privind tara noastra.

Reactia presedintelui Iohannis, dupa publicarea raportului MCV: Guvernul Ciolos a contribuit major la indeplinirea obiectivelor impuse de Comisia Europeana

Presedintele Klaus Iohannis a salutat, miercuri, faptul ca raportul MCV recunoaste progresele inregistrate de Romania in lupta cu coruptia. Totodata, el a precizat ca raportul confirma ca Guvernul Ciolos a contribuit major la indeplinirea obiectivelor MCV si a avut un aport decisiv pentru acest raport favorabil.

Raportul MCV privind justitia din Romania, PUBLICAT de Comisia Europeana: Documentul indica progrese importante si un caracter ireversibil al reformelor

Comisia a publicat amiercuri cel mai recent raport pe care l-a elaborat in cadrul Mecanismului de cooperare si de verificare MCV) privind Romania. La 10 ani de la instituirea MCV, Comisia a facut un.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )