Libnet.ro
UNICEF

10:15

Presedintele Comisiei Europene propune introducerea unui salariu minim in toate tarile UE. Orice munca merita un salariu

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Comisiei Europene propune introducerea unui salariu minim in toate tarile UE. Orice munca merita un salariu

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a pledat pentru introducerea unui salariu social minim mai intai in zona euro, apoi in toate tarile Uniunii Europene, relateaza AFP, preluata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Jean Claude-Juncker, favorabil introducerii unui salariu minim la nivelul Uniunii Europene

Comisia Europeana doreste introducerea unui salariu minim pentru angajati si a unei indemnizatii minime de somaj la nivelul tuturor statelor membre ale Uniunii Europene, conform lui Jean-Claude Juncker,.

Comisia Europeana doreste un salariu minim la nivelul UE

Comisia Europeana doreste introducerea unui salariu minim pentru angajati, la nivelul tuturor statelor din Uniunea Europeana, a precizat presedintele institutiei, Jean-Claude Juncker.

Jean-Claude Juncker pledeaza pentru introducerea salariului minim in UE

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a pledat luni pentru introducerea unui salariu social minim mai intai in zona euro, apoi in toate tarile Uniunii Europene, relateaza AFP.

USR a redactat motiunea simpla impotriva lui Iordache si a trimis o scrisoare Comisiei Europene pe tema gratierii

Liderul USR Nicusor Dan a anuntat ca parlamentarii formatiunii au redactat motiunea simpla pe tema Justitiei, indreptata impotriva ministrului Florin Iordache, primind asigurari si de la PNL ca liberalii o vor semna. USR a adresat in cursul zilei de miercuri si o scrisoare Comisiei Europene, in care critica intentia Guvernului de a emite o ordonanta de urgenta pe tema gratierii.

Sper ca presedintele comisiei de control sa puna intrebari SRI despre &171;acoperitii &187; din institutii

ACTUALIZARE 11:40 Hellvig, despre bugetul SRI: Sper sa avem infrastructura necesara pentru a nu ne distruge capacitatile de lucru Directorul SRI, Eduard Hellvig, si-a exprimat astazi speranta ca institutia pe care o conduce va avea suficiente fonduri care sa ii permita sa detina infrastructura necesara pentru a nu distruge capacitatile de lucru si parteneriatele extrem de importante. ---------- Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, ieri, ca spera ca noul presedinte al comisiei parlamentare de control a Serviciului Roman de Informatii SRI) sa puna intrebari miercuri conducerii institutiei in legatura cu problema acoperitilor din institutiile publice.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2007 seconds )