Libnet.ro
UNICEF

07:15

Olguta Vasilescu spune ca legea salarizarii va scadea veniturile a 3% dintre bugetari. Printre ei se numara IT-istii din Justitie

Hotnews Hotnews,
 Olguta Vasilescu spune ca legea salarizarii va scadea veniturile a 3% dintre bugetari. Printre ei se numara IT-istii din Justitie

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat la Romania TV ca liderii de sindicat protesteaza pentru cei trei la suta dintre angajati carora le scad salariile si acuza ca IT-istii din Ministreul Justitiei sunt platiti la nivelul judecatorilor. continuă pe Hotnews

Lia Olguta Vasilescu: Impactul Legii salarizarii este de 32 de miliarde de lei pana in 2020 si 43 miliarde pana in 2022

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a declarat, la dezbaterea din Senat privind proiectul Legii salarizarii, ca aceasta are ca obiectiv corectarea disfunctionalitatilor din sistemul de salarizare, precizand ca noua lege va duce la reducerea numarului de procese generate de legislatia in vigoare privind salarizarea in sectorul public. Vasilescu a estimat ca impactul bugetar al Legii salarizarii va fi de 43 de miliarde de lei pana in 2022.

Legea salarizarii va scadea veniturile a 3% dintre bugetari

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat ca liderii de sindicat protesteaza pentru cei trei la suta dintre angajati carora le scad salariile si acuza ca IT-istii din Ministreul Justitiei sunt platiti la nivelul judecatorilor.

Ministrul Muncii, Lia-Olguta Vasilescu despre protestul sindicalistilor: Ceva mai multa consecventa ar fi de preferat

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat ca ar fi de preferat ceva mai multa consecventa din partea sindicatelor care anunta proteste fata de proiectul legii salarizarii, potrivit Agerpres.

Olguta Vasilescu: Mi-am taiat singura salariul

Olguta Vasilescu a declarat ca si ea se numara printre persoanele afectate de scaderile de salarii, insa taierea era necesara pentru rezolvarea disfunctionalitatilor care lovesc sistemul.

Sorin Grindeanu, despre Legea salarizarii: Scopul proiectului este de a aseza aceasta piramida in mod corect

Premierul Sorin Grindeanu, despre Legea salarizarii, care a trecut de Senat si va intra in dezbatere la Camera Deputatilor. Sorin Grindeanu, despre Legea salarizarii .

Greva japoneza la Serviciul Public de Finante Locale Ploiesti. Angajatii, nemultumiti de legea salarizarii

Angajatii de la Serviciul Public de Finante Locale Ploiesti au intrat, incepand de miercuri, in greva japoneza, pentru a-si arata nemultimirea fata de prevederile din Legea Salarizarii referitoare la functionarii publici din administratia locala. in perioada in care angajatii protesteaza, activitatea la SPFL Ploiesti nu va fi intrerupta.

Sindicalistii din Administratia Publica anunta ca de miercuri vor incepe protestele, fiind nemultumiti de Legea salarizarii unitare

Presedintele Sindicatului National al Functionarilor Publici, Sebastian Oprescu, a anuntat ca, miercuri, angajatii din administratia publica vor inceta lucrul, oamenii fiind nemultumiti ca in legea salarizarii unitare nu a fost introdusa o grila pentru functionarii din acest domeniu.

Tariceanu, nemultumit de Guvern: Nu e normal ca legea salarizarii nu a fost asumata de Executiv

Presedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu a declarat, miercuri, ca a avut semne de intrebare in ceea ce priveste activitatea Guvernului, pentru ca legea salarizarii unitare a fost asumata la nivelul.

Senatul a aprobat Legea salarizarii. Proiectul va merge la Camera Deputatilor

Plenul Senatului a aprobat, marti, Legea salarizarii, cu 85 de voturi pentru, 10 voturi impotriva si 12 abtineri. Proiectul va merge la Camera Deputatilor, care este forul decizional, potrivit News. ro .

Senatul a votat Legea salarizarii unitare

Senatul a votat, marti, Legea salarizarii unitare. Proiectul a primit 85 de voturi pentru, 10 voturi impotriva si 12 abtineri, la Camera Deputatilor, care este forul decizional. Stire in curs de actualizare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )