Libnet.ro
UNICEF

01:05

OLIMPIADA. infrangere dramatica pentru echipa feminina de tenis de masa

Antena3 Antena3,
OLIMPIADA. infrangere dramatica pentru echipa feminina de tenis de masa

Echipa feminina de tenis de masa a Romaniei a fost invinsa dramatic de Coreea de Sud cu 3-2, vineri, in optimile de finala ale Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro. Echipa. continuă pe Antena3

FOTO: RIO 2016. AUR pentru echipa feminina de spada a Romaniei dupa ce a invins China in finala. Iohannis: Prin talentul lor, taria de caracter si dupa mii de ore de munca, au reusit sa duca Romania pe prima treapta olimpica

Echipa feminina de spada a Romaniei este campioana olimpica. A invins China in finala de la Jocurile Olimpice de la Rio.

RIO 2016. AUR pentru echipa feminina de spada a Romaniei dupa ce a invins China in finala. Romancele au invins si echipele SUA si RUSIEI

Echipa feminina de spada a Romaniei este campioana olimpica. A invins China in finala de la Jocurile Olimpice de la Rio.

OLIMPIADA. Performanta uriasa pentru echipa feminina de scrima. Suntem in FINALA olimpica

Echipa feminina de scrima s-a calificat in semifinalele turneului olimpic, dupa ce au trecut in sferturi de echipa Statelor Unite. Romancele s-au impus la limita, scor 24 - 23,.

JO 2016: nationala feminina de tenis de masa a luptat admirabil, dar a pierdut la mustata meciul contra Coreei de Sud

Nationala feminina de tenis de masa, in componenta Eliza Samara, Daniela Dodean si Bernadette Szocs, a fost invinsa de Coreea de Sud in optimile de finala de la JO.

JO 2016 - Tenis de masa: Echipa feminina a Romaniei, eliminata in primul tur de Coreea de Sud

Echipa feminina de tenis de masa a Romaniei, formata din Elizabeta Samara, Bernadette Szocs si Daniela Dodean Monteiro, a fost eliminata, vineri, in primul tur din cadrul competitiei de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Sportivele noastre au fost invinse de echipa Coreei de Sud, scor 3-2 la general.

Romania are PRIMA MEDALIE DE AUR la Jocurile Olimpice de la Rio. Echipa feminina de spada a invins reprezentativa Chinei

Romania a obtinut prima medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Rio dupa ce echipa feminina de spada a invins reprezentativa Chinei, scor 44-38. Simona Gherman, Ana Maria Popescu, Simona Pop si.

RIO 2016. Echipa feminina de spada a Romaniei s-a calificat in FINALA, dupa ce a invins SUA si RUSIA

Echipa feminina de spada a Romaniei s-a calificat in semifinale la Jocurile Olimpice de la Rio.

Rio 2016: Echipa feminina de spada a Romaniei merge dramatic in finala olimpica

Echipa feminina de spada a Romaniei compusa din Ana Maria Popescu, Simona Gherman si Simona Pop) a obtinut o calificare la limita in semifinalele Jocurilor Olimpice de Vara 2016de la Rio.

RIO 2016. Echipa feminina de spada a Romaniei a invins SUA si s-a calificat in semifinale

Echipa feminina de spada a Romaniei s-a calificat in semifinale la Jocurile Olimpice de la Rio.

Prima victorie pentru Romania la Jocurile Olimpice de la Rio! Echipa feminina de spada are cel putin argintul, dupa ce invinge detasat Rusia in semifinale

Romania a obtinut prima medalie la Jocurile Olimpice de la Rio. Echipa de spada a Romaniei a invins Rusia cu 45-31 in semifinalele turneului feminin si s-a calificat in finala.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2224 seconds )