Libnet.ro
UNICEF

01:05

RIO 2016. AUR pentru echipa feminina de spada a Romaniei dupa ce a invins China in finala. Romancele au invins si echipele SUA si RUSIEI

România Liberă România Liberă,
RIO 2016. AUR pentru echipa feminina de spada a Romaniei dupa ce a invins China in finala. Romancele au invins si echipele SUA si RUSIEI

Echipa feminina de spada a Romaniei este campioana olimpica. A invins China in finala de la Jocurile Olimpice de la Rio. continuă pe România Liberă

RIO 2016. Echipa feminina de spada a Romaniei s-a calificat in FINALA, dupa ce a invins SUA si RUSIA

Echipa feminina de spada a Romaniei s-a calificat in semifinale la Jocurile Olimpice de la Rio.

Rio 2016: Echipa feminina de spada a Romaniei merge dramatic in finala olimpica

Echipa feminina de spada a Romaniei compusa din Ana Maria Popescu, Simona Gherman si Simona Pop) a obtinut o calificare la limita in semifinalele Jocurilor Olimpice de Vara 2016de la Rio.

RIO 2016. Echipa feminina de spada a Romaniei a invins SUA si s-a calificat in semifinale

Echipa feminina de spada a Romaniei s-a calificat in semifinale la Jocurile Olimpice de la Rio.

RIO 2016. Echipajul feminin 8 + 1 al Romaniei s-a calificat in FINALA de la canotaj

Echipajul feminin de 8+1 al Romaniei s-a calificat in finala probei de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, joi, dupa ce a ocupat locul doi in recalificari.

LIVE Rio 2016: Romania merge in finala olimpica de spada pe echipe feminin. Avem prima medalie de la Rio 2016! Marea finala, de la ora 0:30

Echipa feminina de spada a Romaniei compusa din Ana Maria Popescu, Simona Gherman si Simona Pop) a obtinut calificarea in finala Jocurilor Olimpice de Vara 2016de la Rio, dupa ce a invins Rusia. Urmeaza finala cu China, campioana olimpica en titre, la ora 0:30. Va fi prima medalie pentru Romania si va fi una de aur pentru tara noastra, indiferent de metalul ei.

Prima victorie pentru Romania la Jocurile Olimpice de la Rio! Echipa feminina de spada are cel putin argintul, dupa ce invinge detasat Rusia in semifinale

Romania a obtinut prima medalie la Jocurile Olimpice de la Rio. Echipa de spada a Romaniei a invins Rusia cu 45-31 in semifinalele turneului feminin si s-a calificat in finala.

Rio 2016, Rezultate Romania duminica (Ziua 2)

Romania a dus la capat taras-grapis si Ziua a 2-a de la Rio. Duminica, cea mai buna performanta a fost calificarea in finala de la barna a Catalinei Ponor, dar au venit si momentele neplacute precum eliminarile Andreei Chitu la judo si Irinai Begu la tenis. Iata mai jos rezultatele complete al Romaniei de sambata. Pentru toate rezultatele Romaniei de la Rio, din toate zilele, apasa aici. Pentru programul complet al Romaniei de la Rio apasa aici.

Rio 2016: Programul Romaniei de miercuri (Ziua 5)

Miercuri si miercuri noapte sportivii romani continua participarea la Jocurile Olimpice de Vara Rio 2016, in cautarea primei medalii. Dublul Tecau-Mergea va juca in semifinala de tenis, intra in concurs la scrimaTiberiu Dolniceanu, avem o finala de haltere, trei semifinale la canotaj, dar si al treilea meci al Romaniei la handbal feminin.

OLIMPIADA. Romania, spulberata de Brazilia la handbal feminin la RIO 2016

Nationala de handal femin a Romaniei merge din rau in mai rau la Jocurile Olimpice de la Rio 2016. Dupa esecul surprinzator din primul meci al grupei olimpice in fata Angolei,.

Rio 2016, Rezultate Romania marti (Ziua 4)

Romania a continuat prezenta la Rio 2016, marti si marti noapte. Jucatorul de tenis Adrian Crisan a incheiat aventura la Rio, invins in turul 4 la tenis de masa. La canotaj avem echipaje calificate in semifinale, care lupta pentru medalii. La tenis, dublul Tecau/Mergea s-a calificat in sferturile de finala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )