Libnet.ro
UNICEF

07:30

Olivia Steer incurajeaza societatile de pompe funebre si are o atitudine criminala! Medicul Monica Pop atrage atentia asupra efectelor pe care le pot avea declaratiile fostei moderatoare TV (VIDEO)

B1 B1,
Olivia Steer incurajeaza societatile de pompe funebre si are o atitudine criminala! Medicul Monica Pop atrage atentia asupra efectelor pe care le pot avea declaratiile fostei moderatoare TV (VIDEO)

Declaratia Oliviei Steer potrivit careia cancerul la san trece daca este lasat in pace reprezinta o afirmatie criminala care poate costa multe vieti, a avertizat medicul Monica Pop, intr-o. continuă pe B1

Cancerul mamar trece de la sine daca e lasat in pace, crede Olivia Steer. Replica medicului Monica Pop: Steer are nevoie de un psiholog

Reactiile curg valuri dupa ce Olivia Steer a mai facut o declaratie controversata: cancerul mamar trece de la sine daca e lasat in pace. Medicul Modica Pop, care sufera de un cancer de colon recidivat, a in.

Bolnava de cancer, dr. Monica Pop o trimite la psiholog pe Olivia Steer! M-a durut sufletul cand ...

Dupa ce Olivia Steer a afirmat ca orice forma de cancer mamar trece de la sine daca este lasat in pace, prof. dr. Monica Pop, care in prezent lupta cu un cancer de colon recidivat, considera ca.

Olivia Steer, afirmatii scandaloase: Formele agresive de cancer par sa intre in remisie totala, in timp. Cu conditia sa fie lasate in pace

Olivia Steer face afirmatii scandaloase. 1,3 m-i-l-i-o-a-n-e de femei din America au fost fals diagnosticate si tratate cu metode chimice agresive si letale impotriva unui cancer de sin pe care n.

Dupa ce Olivia Steer a scris ca mamografiile sunt un truc murdar, Ministerul Sanatatii si ONG-urile de profil nu au avut pana acum nici o reactie

Dupa ce Olivia Steer a publicat un articol impotriva mamografiilor, la data de14 septembrie,din partea statului si aorganizatiilor de profil nu a aparut nici o reactie pana in ac.

Olivia Steer arunca in aer lumea medicala. Ce revelatie a avut vedeta tv

Daca nu sunt vaccinurile, atunci sunt mamografiile. Olivia Steer isi continua razboiul cu medicina clasica. Iata o informatie despre care nu se sufla un cuvint in Luna.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )