Libnet.ro
UNICEF

21:30

Oltchim are, deocamdata, doar director general

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Oltchim are, deocamdata, doar director general

Remus Vulpescu si-a dat demisia din pozitia de sef al OPSPI, potrivit surselor de presa. Domnia sa a inaintat in aceasta dimineata o plangere penala impotriva lui Dan Diaconescu, pentru ca a dat documente false in cadrul privatizarii Oltchim. --- *UPDATE 11:00: Actiunile Oltchim scad cu 13,29% in urma esecului privatizarii, titlurile Oltchim coborau la ora 10:48 cu peste 13 procente. ----- *UPDATE 10:55: Noul director al Oltchim:in termen de doua saptamani trebuie sa repornim instalatiile si sa platim salariile Mihai Balan, noul director general al Oltchim, a declarat in aceasta dimineata ca in doua saptamani se vor plati salariile si va fi repornita activitatea, potrivit surselor de presa. ------ *UPDATE 09:05: Dan Diaconescu ar fi fost sprijinit de TISE Dan Diaconescu a precizat aseara la un post de televiziune ca ar fi fost sprijinit, in timpul procesului de licitatie pentru Oltchim de compania rusa TISE, alaturi de care va participa si in ianuarie la a doua incercare de privatizarea a combinatului valcean, relateaza sursele de presa. --- *UPDATE 08:54: OPSPI a notificat oficial ca a inchis privatizarea Oltchim Seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI), Remus Vulpescu a transmis o informare Bursei de Valori Bucuresti BVB), in care precizeaza ca negocierile derulate de Ministerul Economiei, prin OPSI, pentru 54,80% din capitalul social al Oltchim, cu adjudecatarul Dan Diaconescu s-au desfasurat in perioada 24 septembrie - 1 octombrie, se arata intr-o informare transmisa in aceasta dimineata BVB. --- *UPDATE 08:41: Guvernul va cere acordul FMI sa vanda Oltchim prin negociere cu un investitor, nu la licitatie deschisa Guvernul va solicita Fondului Monetar International FMI) si Comisiei Europene CE) permisiunea ca viitoarea privatizare a combinatului Oltchim sa fie derulata prin negociere cu un investitor strategic si nu prin licitatie deschisa la care sa vina oricine, a anuntat, aseara, premierul Victor Ponta, informeaza sursele de presa. --- *UPDATE 08:34: Tranzactionarea actiunilor Oltchim va fi reluata la ora 9:30 Tranzactionarea actiunilor Oltchim va fi reluata in aceasta dimineata, incepand cu ora 9. 30, conform unui anunt al Bursei de Valori Bucuresti BVB). ---------- Consiliul de Administratie al Oltchim a decis, ieri, doar numirea in functia de director general al Oltchim pe actualul sef al CET Govora, Mihai Balan, ne-au spus surse din Ministerul Economiei. continuă pe Ziarul Bursa

Oltchim are, deocamdata, doar director general

Consiliul de Administratie al Oltchim a decis, ieri, doar numirea in functia de director general al Oltchim pe actualul sef al CET Govora, Mihai Balan, ne-au spus surse din Ministerul Economiei.

Oltchim are un nou sef: Mihai Balan, directorul general CET Govora, a preluat conducerea combinatului

Directorul general al producatorului de energie electrica si termica CET Govora, Mihai Balan, va prelua conducerea Oltchim Ramnicu-Valcea OLT), numirea fiind aprobata marti de catre CA al combinatului, au declarat surse din Ministerul Economiei,.

Mark Zuckerberg sustine ca are acasa doar un sertar cu haine: Port acelasi tricou in fiecare zi

Considerat unul dintre cei mai influenti oameni din lume, Mark Zuckerberg nu are vestimentatia pe lista lucrurilor importante din agenda lui. Din 2004, viata sociala a multor oameni a fost influentata de ideea lui.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )