Libnet.ro
UNICEF

12:45

Oltchim, un vajhat pentru Dan Diaconescu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Oltchim, un vajhat pentru Dan Diaconescu

UPDATE: Presedintia: Privatizarea Oltchim nu e inclusa pe agenda CSAT Privatizarea Oltchim nu a facut obiectul niciunei analize in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) si nu a fost inclusa pe ordinea de sedinta a viitoarei reuniuni a CSAT, neexistand nicio solicitare a Guvernului in acest sens, informeaza Presedintia, conform surselor de presa. ---------- Premierul Victor Ponta s-a repezit, ieri dimineata, sa declare licitatia Oltchim drept un esec, invocand faptul ca Dan Diaconescu n-ar avea banii, desi jurnalistul are la dispozitie zece zile sa semneze contractul si sa plateasca pachetul majoritar de actiuni detinut de stat la combinatul valcean. continuă pe Ziarul Bursa

Oltchim, un vajhat pentru Dan Diaconescu

Premierul Victor Ponta s-a repezit, ieri dimineata, sa declare licitatia Oltchim drept un esec, invocand faptul ca Dan Diaconescu n-ar avea banii, desi jurnalistul are la dispozitie zece zile sa semneze contractul si sa plateasca pachetul majoritar de actiuni detinut de stat la combinatul valcean.

Cristian Preda: Problema actuala a Oltchim nu e Dan Diaconescu, ci Victor Ponta.

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda considera ca problema actuala a combinatului Oltchim nu este Dan Diaconescu, ci premierul Victor Ponta. Problema actuala a Oltchim nu e Dan Diaconescu, ci Victor Ponta. Intr-adevar, daca un saltimbanc e schilodit in arena fiindca nu are plasa de siguranta, de vina nu e el, ci proprietarul circului. Asa si premierul. A schimbat regulile licitatiei de la Oltchim, a patronat o organizare incompetenta, ca si transformarea unui proces serios intr-un show .

Relu Fenechiu: Lui Daniel Chitoiu nu i se poate reprosa nimic in legatura cu privatizarea Oltchim. Dan Diaconescu ar putea raspunde penal

Vicepresedintele PNL Relu Fenechiu a afirmat, luni, ca ministrului Economiei, Daniel Chitoiu, nu i se pot aduce acuze in ceea ce priveste privatizarea Oltchim, in schimb, Dan Diaconescu ar putea raspunde penal.

UPDATE Dan Diaconescu se afla la sediul Ministerului Economiei pentru semnarea contractului de privatizare a Oltchim: E prima data cand cel care a castigat privatizarea e amenintat de guvernanti cu inchisoarea. / Investitorul este poporul roman. / Guvernu

UPDATE Omul de afaceri Dan Diaconescu s-a prezentat, luni dimineata, la ora 10:00, la sediul Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri pentru a semna contractul de vanzare - cumparare a actiunilor Oltchim: Din pacate in ultimele zile nu mai vorbeste nimeni de combinat, se pare ca doar noi mai suntem interesati de redeschiderea combinatului, de locurile de munca, de plata salariilor. Serviciile secrete ne urmaresc de cateva zile. Cel care a castigat privatizarea e amenintat de guvernanti cu inchisoarea. Noi vrem sa platim astazi salariile. Eu vreau sa semnez, sa vedem daca vrea si Guvernul, a afirmat patronul OTV. Diaconescu s-a declarat dispus sa semneze luni contractul cu OPSPI, spunand ca banii trebuie sa intre imediat in conturile companiei, pentru plata salariilor si asigurarea capitalului de lucru.

Dan Diaconescu A AJUNS la Ministerul Economiei: Eu vreau sa semnez AZI contractul pentru ...

UPDATE: Dan Diaconescu a ajuns, luni dimineata, in jurul orei 10:00, la Ministerul Economiei sa semneze contractul de vanzare-cumparare a actiunilor detinute de stat la Oltchim. La intrarea in sediul Ministerului Economiei, Dan Diaconescu a declarat ca vrea sa semneze contractul de vanzare-cumparare pentru Oltchim in cursul zilei de luni. Eu vreau sa semnez azi contractul. Sa vedem daca vrea si Guvernul . ) Vrem sa platim astazi salariile si pretul pe actiunile Oltchim . ) Din pacate, in .

Dan Diaconescu: Cazul Oltchim bate la fund cazul Elodia

20 Actiunile Oltchim sunt retrase de la tranzactionare si astazi. 15 Liderul de sindicat de la Oltchim, Mihai Diculoiu, este prezent astazi la Ministerul Economiei, la cererea lui Dan Diaconescu, pentru a participa la semnarea contractului de privatizare.

Dan Diaconescu, asteptat la Ministerul Economiei ca sa semneze contractul de ...

Dan Diaconescu este asteptat, luni dimineata, la ora 10:00, la Ministerul Econbomiei ca sa semneze contractul e vanzare-cumparare a actiunilor detinute de stat la Oltchim. Totodata, Dan Diaconescu trebuie sa faca si plata pentru Oltchim, in conformitate cu licitatia pentru privatizarea combinatului Oltchim, care a avut loc vineri. La ora stabilita, il asteptam la noi pe domnul Dan Diaconescu sa semneze, asa cum ne-am inteles. Am contractul pregatit pentru a fi semnat. In urma semnarii sau .

Ponta: Privatizarea a esuat. Dan Diaconescu NU ARE niciun ban pentru Oltchim.

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, luni, ca Dan Diaconescu nu detine banii pe care presedintele Partidului Poporului i-a oferit pentru a prelua combinatul Oltchim. Dan Diaconescu nu are niciun ban pentru a salva Oltchim . Imediat s-a constata ca aici e un dublu interes, al celor de la PDL pentru a acoperi fraudele din anii trecuti, ia pentru domnul Diaconescu de a mai castiga putin capital poltic, a afirmat Victor Ponta. A fost evident o incercare a oamenilor de afaceri din PDL .

Dan Diaconescu AMANA semnarea contractului pentru OLTCHIM: Cel care a castigat licitatia ...

10:26 - Dan Diaconescu amana semnarea contractului pentru Oltchim 10:19 - Diaconescu a adaugat ca este pentru prima oara cand guvernantii il ameninta pe cel care castiga o licitatie de succes: Suntem primii oameni care au castigat o licitatie fara sa dea spaga . ) Investitorul este poporul roman, care trebuie sa salveze neaparat Oltchimul. Reprezentam fortele binelui. Nu mai pot sa raman pe loc. Trebuie sa mergem inainte ca sa salvam combinatul. Din pacate, in ultimele zile, nimeni nu mai .

Avocatul lui Dan Diaconescu despre stadiul negocierilor privind semnarea contractului pentru Oltchim: Am mai cerut niste date fiscale si stadiul litigiilor aflate pe rol

Negocierile dintre reprezentantii OPSPI si avocatii lui Dan Diaconescu au fost intrerupte pentru o ora si jumatate. Am solicitat o pauza de o ora si jumatate, a declarat Daniel Fenechiu, avocatul lui Dan Diaconescu. Fenechiu a mai spus ca au solicitat reprezentantilor statului niste date de natura fiscala si informatii privind stadiul datoriilor si stadiul litigiilor aflate pe rol. Fenechiu sustine ca acestea sunt date care nu pot fi gasite in informarile Oltchim catre BVB.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )