Libnet.ro
UNICEF

09:15

OMS nu crede ca noul coronavirus poate fi transmis prin alimente

Adevărul Adevărul,
OMS nu crede ca noul coronavirus poate fi transmis prin alimente

Organizatia Mondiala a Sanatatii a asigurat, joi, ca populatia nu trebuie sa se teama de transmiterea Covid-19 prin alimente, dupa ce China a anuntat ca a descoperit coronavirus pe unele produse importate, scrie AFP. continuă pe Adevărul

OMS nu crede ca virusul Covid-19 poate fi transmis prin alimente

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a anuntat, joi, ca oamenii nu au motive intemeiate sase teama de transmiterea noului virus Covid-19 prin alimente, dupa ce China a anuntat ca a descoperit urme.

OMS: Coronavirusul nu se transmite prin alimente

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a apreciat joi ca noul coronavirus nu poate fi transmis prin alimente, dupa ce China a anuntat ca a descoperit virusul care provoaca noua boala COVID-19 in alimente de import.

OMS: Noul coronavirus poate fi eradicat daca liderii statelor se mobilizeaza si populatia respecta masurile

Directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a cerut insistent guvernelor si cetatenilor sa faca totul pentru a eradica transmiterea noului coronavirus, subliniind ca este nevoie atat de mobilizarea liderilor statelor care trebuie sa actioneze cat si de respectarea masurilor de catre populatie, conform Agerpres.

Coronavirusul nu se transmite prin alimente - spune OMS, dupa ce China a vorbit despre prezenta virusului pe ambalaje Oamenii se tem deja destul de pandemie

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a estimat joi ca noul coronavirus nu poate fi transmis prin alimente, dupa ce China a anuntat ca a descoperit virusul care provoaca boala Covid-19 in alimente de import, relateaza agentiile internationale de presa.

OMS: Majoritatea populatiei ramane predispusa la infectarea cu noul coronavirus

Maria Van Kerkhove, directorul tehnic pentru pandemia de Covid-19 in cadrul Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), a afirmat luni, ca noul coronavirus inca circula si majoritatea populatiei ramane predispusa la infectare.

EXCLUSIV Medic de la Ambulanta Brasov, infectat cu noul coronavirus, a mers trei zile in misiuni dupa ce a primit rezultatul gresit. DSP, pentru B1.RO: S-a declarat focar la serviciul de ambulanta Sef Ambulanta: Toti suntem epuizati (VIDEO)

EXCLSUIV Un medic de la Ambulanta Brasov, infectat cu noul coronavirus, a mers trei zile in misiuni pentru ca a primit un rezultat gresit. Desi testul sau era pozitiv, DSP Brasov l-a anuntat ca este.

Explozie de infectari cu noul coronavirus la Bucuresti si Vaslui. Cum arata TOP 5 cele mai afectate judete in ultimele 24 de ore

Peste 65. 000 de infectari cu noul coronavirus au fost confirmate in Romania. in urma testelor efectuate la nivel national in ultimele 24 de ore, 1. 415 noi cazuri au fost raportate de Grupul de Comunicare.

1.415 de noi imbolnaviri si 43 de decese in ultimele 24 de ore, ca urmare a infectarii cu noul coronavirus. 485 de pacienti sunt la Terapie Intensiva

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, miercuri, la 65. 177 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 1415 de noi imbolnaviri din 22. 607 de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 2. 807 de decese, din care 43 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 485.

Facebook a eliminat 7 milioane de postari in trimestrul doi pentru ca raspandeau informatii false despre noul coronavirus

Facebook a eliminat 7 milioane de postari in trimestrul doi pentru ca raspandeau informatii false despre noul coronavirus, inclusiv continut care promova masuri preventive false si remedii exagerate, relateaza Reuters, citata de News. ro.

Facebook a eliminat 7 milioane de postari in trimestrul doi pentru ca raspandeau informatii false despre noul coronavirus

Facebook a eliminat 7 milioane de postari in trimestrul doi pentru ca raspandeau informatii false despre noul coronavirus, inclusiv continut care promova masuri preventive false si remedii exagerate, relateaza Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2618 seconds )