Libnet.ro
UNICEF

10:00

OMS nu crede ca virusul Covid-19 poate fi transmis prin alimente

B1 B1,
OMS nu crede ca virusul Covid-19 poate fi transmis prin alimente

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a anuntat, joi, ca oamenii nu au motive intemeiate sase teama de transmiterea noului virus Covid-19 prin alimente, dupa ce China a anuntat ca a descoperit urme. continuă pe B1

OMS nu crede ca noul coronavirus poate fi transmis prin alimente

Organizatia Mondiala a Sanatatii a asigurat, joi, ca populatia nu trebuie sa se teama de transmiterea Covid-19 prin alimente, dupa ce China a anuntat ca a descoperit coronavirus pe unele produse importate, scrie AFP.

OMS: Coronavirusul nu se transmite prin alimente

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a apreciat joi ca noul coronavirus nu poate fi transmis prin alimente, dupa ce China a anuntat ca a descoperit virusul care provoaca noua boala COVID-19 in alimente de import.

Coronavirusul nu se transmite prin alimente - spune OMS, dupa ce China a vorbit despre prezenta virusului pe ambalaje Oamenii se tem deja destul de pandemie

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a estimat joi ca noul coronavirus nu poate fi transmis prin alimente, dupa ce China a anuntat ca a descoperit virusul care provoaca boala Covid-19 in alimente de import, relateaza agentiile internationale de presa.

OMS linisteste populatia: Coronavirusul nu se transmite prin alimente

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a contrazis afirmatiile Chinei, care anuntase ca a descoperit.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )