Libnet.ro
UNICEF

09:45

Omul de afaceri Adrian Gardean a fost audiat la DNA in dosarul Gala Bute

B1 B1,
Omul de afaceri Adrian Gardean a fost audiat la DNA in dosarul Gala Bute

Omul de afaceri Adrian Gardean a fost audiat vineri dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie in dosarul Gala Bute, informeaza B1 TV. Gardean a ajuns la DNAin jurul orei 8 si a plecat inainte. continuă pe B1

Tudor Breazu, arestat preventiv in dosarul Gala Bute, a fost audiat la DNA

10 Tudor Breazu a parasit sediul DNAdupa aproximativ doua ore in care a fost audiat in dosarul Gala Bute. Dupa ce a dat declaratii, el a fost urcat in duba Politiei si dus din noul.

Secretarul general al CJ Hunedoara: Am fost audiat la DNA in calitate de suspect

Secretarul general al Consiliului Judetean Hunedoara, Dan Daniel, a afirmat, marti seara, la iesirea din sediul DNA Alba Iulia, ca a dat declaratii in calitate de suspect si ca nu poate oferi.

VIDEO Gheorghe Stelian si Alexandru Faur, adusi pentru audieri la sediul DNA

Omul de afaceri Gheorghe Stelian este audiat, marti, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, anunta Agerpres. La DNA este audiata, de peste sapte ore, si Elena Udrea. UPDATE: Potrivit B1 TV, odata cu Gheorghe Stelian, a mai fost adus pentru audieri si Alexandru Faur.

UPDATE Dan Sova, la DNA in dosarul in care este cercetat pentru complicitate la abuz in serviciu privind contractele incheiate cu Rovinari si Turceni: Chestiuni procedurale, mi s-au adus la cunostinta documente noi

Dan Sova a venit, miercuri dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie DNA). Surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca fostul ministru al Transporturilor urmeaza sa fie audiat in dosarul in care este cercetat pentru complicitate la abuz in serviciu, in legatura cu contractele incheiate de firma sa de avocatura cu complexurile Turceni si Rovinari. Ora 9:16 Dan Sova a declarat, la plecarea de la DNA, ca nu a dat declaratii ci s-a prezentat pentru a lua act de niste noi documente adaugate la dosar de catre procurori: Chestiuni procedurale, mi s-au adus la cunostinta documente noi. Nu am dat declaratii. Faptul ca au venit dniste documente sunt niste chestiuni procedurale interne.

VIDEO Dan Sova, la DNA in dosarul in care este cercetat pentru complicitate la abuz in serviciu privind contractele incheiate cu Rovinari si Turceni: Chestiuni procedurale, mi s-au adus la cunostinta documente noi

Dan Sova a venit, miercuri dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie DNA). Surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca fostul ministru al Transporturilor urmeaza sa fie audiat in dosarul in care este cercetat pentru complicitate la abuz in serviciu, in legatura cu contractele incheiate de firma sa de avocatura cu complexurile Turceni si Rovinari. Dan Sova a declarat, la plecarea de la DNA, ca nu a dat declaratii ci s-a prezentat pentru a lua act de niste noi documente adaugate la dosar de catre procurori: Chestiuni procedurale, mi s-au adus la cunostinta documente noi. Nu am dat declaratii. Faptul ca au venit dniste documente sunt niste chestiuni procedurale interne.

Fostul ministru al Transporturilor, Dan Sova, audiat la DNA

Dan Sova a venit la DNA, miercuri dimineata, surse judiciare spunand ca fostul ministru al Transporturilor va fi audiat in dosarul in care este cercetat pentru complicitate la abuz in serviciu, in legatura cu contractele incheiate de firma sa de avocatura cu complexurile Turceni si Rovinari.

Primarul din Lupeni, complicele Elenei Udrea, a fost arestat in dosarul Gala Bute

Primarul orasului Lupeni a fost arestat in dosarul Gala Bute. Cornel Rasmerita este acuzat ca a fost complicele Elenei Udrea in fraudele pe care fostul ministru al Dezvoltarii Regionale le-a comis. Primarul avea.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )