Libnet.ro
UNICEF

14:15

UPDATE Dan Sova, la DNA in dosarul in care este cercetat pentru complicitate la abuz in serviciu privind contractele incheiate cu Rovinari si Turceni: Chestiuni procedurale, mi s-au adus la cunostinta documente noi

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Dan Sova, la DNA in dosarul in care este cercetat pentru complicitate la abuz in serviciu privind contractele incheiate cu Rovinari si Turceni: Chestiuni procedurale, mi s-au adus la cunostinta documente noi

Dan Sova a venit, miercuri dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie DNA). Surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca fostul ministru al Transporturilor urmeaza sa fie audiat in dosarul in care este cercetat pentru complicitate la abuz in serviciu, in legatura cu contractele incheiate de firma sa de avocatura cu complexurile Turceni si Rovinari. Ora 9:16 Dan Sova a declarat, la plecarea de la DNA, ca nu a dat declaratii ci s-a prezentat pentru a lua act de niste noi documente adaugate la dosar de catre procurori: Chestiuni procedurale, mi s-au adus la cunostinta documente noi. Nu am dat declaratii. Faptul ca au venit dniste documente sunt niste chestiuni procedurale interne. continuă pe Hotnews

VIDEO Dan Sova, la DNA in dosarul in care este cercetat pentru complicitate la abuz in serviciu privind contractele incheiate cu Rovinari si Turceni: Chestiuni procedurale, mi s-au adus la cunostinta documente noi

Dan Sova a venit, miercuri dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie DNA). Surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca fostul ministru al Transporturilor urmeaza sa fie audiat in dosarul in care este cercetat pentru complicitate la abuz in serviciu, in legatura cu contractele incheiate de firma sa de avocatura cu complexurile Turceni si Rovinari. Dan Sova a declarat, la plecarea de la DNA, ca nu a dat declaratii ci s-a prezentat pentru a lua act de niste noi documente adaugate la dosar de catre procurori: Chestiuni procedurale, mi s-au adus la cunostinta documente noi. Nu am dat declaratii. Faptul ca au venit dniste documente sunt niste chestiuni procedurale interne.

VIDEO. UPDATE: Dan Sova, audiat la DNA

Dan Sova a venit, miercuri dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), surse judiciare spunand ca fostul ministru al Transporturilor urmeaza sa fie audiat, informeaza Mediafax. Sova este audiat in dosarul Turceni-Rovinari, .

Fostul ministru al Transporturilor, Dan Sova, audiat la DNA

Dan Sova a venit la DNA, miercuri dimineata, surse judiciare spunand ca fostul ministru al Transporturilor va fi audiat in dosarul in care este cercetat pentru complicitate la abuz in serviciu, in legatura cu contractele incheiate de firma sa de avocatura cu complexurile Turceni si Rovinari.

Surse: Dan Sova, audiat la DNA in dosarul Turceni-Rovinari

Senatorul PSD Dan Sova a sosit, in aceasta dimineata, la DNA, surse judiciare declarandu-ne ca fostul ministru al Transporturilor va fi audiat in dosarul in care este cercetat pentru complicitate la abuz in serviciu, in legatura cu contractele incheiate de firma sa de avocatura cu complexurile Turceni si Rovinari.

Dan Sova este audiat de procurorii DNA

Dan Sova a ajuns, miercuri dimineata, la sediul DNA, unde este audiat de procurorii DNA. Sova ar putea fi audiat in dosarul in care este cercetat pentru trafic de influenta. Social-democratul nu a dorit sa.

Dan Sova, audiat de procurorii DNA. Surse: Fostul ministru ar da explicatii in dosarul Rovinari-Turceni, in care este urmarit penal

Dan Sova a ajuns, miercuri dimineata, la sediul DNA, unde este audiat de procurorii DNA. Potrivit ultimelor informatii, se pare ca social-democratul ar fi audiat in dosarul in care este cercetat pentru trafic de.

Dupa Elena Udrea, si Dan Sova este audiat la DNA

Fostul ministru al Transporturilor, Dan Sova, a ajuns la DNA astazi, pentru a fi audiat in dosarul in care este cercetat pentru complicitate la abuz in serviciu, in legatura cu contractele incheiate de firma sa de avocatura cu complexurile Turceni si.

Sentinta finala pentru Monica Iacob Ridzi in dosarul in care este acuzata de abuz in serviciu

Monica Iacob Ridzi ar putea afla astazi sentinta definitiva in dosarul in care este acuzata de abuz in serviciu privind manifestarile organizate in 2009, de Ziua Nationala a Tineretului. Decizia este in.

Dan Sova, audiat la DNA in dosarul lui Hrebenciuc

Senatorul PSD Dan Sova a sosit, in urma cu putin timp, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), surse din presa sustinand ca politicianul ar putea fi audiat in dosarul desprins din cel al retrocedarilor ilegale de paduri, in care Viorel Hrebenciuc este cercetat pentru instigarea senatorilor PSD Ilie Sarbu si Dan Sova la fapte de coruptie.

Dan Sova, audiat de DNA in dosarul Turceni-Rovinari

Update 09. 16 - Dan Sova a spus, miercuri, ca nu a dat declaratii in fata procurorilor DNA, ci doar ca acestia i-au prezentat cateva documente oficiale noi care au aparut in acest dosar. Este vorba despre.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )