Libnet.ro
UNICEF

22:30

Omul de afaceri Calin Mitica si fosti directori din CFR, trimisi in judecata pentru coruptie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Omul de afaceri Calin Mitica si fosti directori din CFR, trimisi in judecata pentru coruptie

Unsprezece persoane, intre care omul de afaceri Calin Mitica, care controla actionariatul SC Remarul 16 Februarie SA Cluj-Napoca si SC Transferoviar Grup SA Cluj-Napoca, si fosti directori din CFR, au fost trimise in judecata de DNA, pentru fapte de. continuă pe Wall-Street Ro

Cluj: Omul de afaceri Calin Mitica a fost trimis in judecata pentru fapte de coruptie, alaturi de alte zece persoane, fosti directori CFR

Omul de afaceri Calin Mitica, care controla actionariatul SC Remarul 16 Februarie SA Cluj-Napoca si SC Transferoviar Grup SA Cluj-Napoca, alaturi de alte zece persoane printre care fosti directori din CFR, a fost.

Omul de afaceri Calin Mitica, trimis in judecata de catre DNA

Omul de afaceri Calin Mitica, impreuna cu alte 11 persoane, a fost trimis in judecata de catre procurori, conform unui comunicat de presa remis de Directia Nationala Anticoruptie.

Milionarul clujean Calin Mitica, trimis in judecata sub control judiciar in dosarul Transferoviar

Calin Mitica, om de afaceri ce controleaza SC Remarul 16 Februarie SA si SC Transferoviar Grup SA, a fost trimis in judecata, sub control judiciar, de catre magistratii Tribunalului Cluj.

Directori din Primaria Sectorului 1, retinuti pentru luare de mita

Doi directori din Primaria Sectorului 1 au fost retinuti ieri de procurorii DNA - Serviciul Teritorial Ploiesti, sub acuzatia ca au cerut si primit mita de la oameni de afaceri.

Doi directori din Primaria Sectorului 1 au fost retinuti de DNA Ploiesti sub acuzatia de luare de mita

Doi directori din Primaria Sectorului 1 au fost retinuti joi de DNA Ploiesti, fiind acuzati ca au cerut si primit mita de la oameni de afaceri. Mihai Razvan Iordan era, la data faptelor, director al Directiei.

Doi directori din Primaria Sectorului 1, retinuti pentru SPAGA

Procurorii anticoruptie au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore a lui Razvan Mihai Iordan, fost director al Directiei Inspectie din cadrul Primariei Sectorului 1 Bucuresti si a lui Dan Toma, director executiv adjunct in cadrul Directiei Inspectie de la aceeasi primarie, pentru luare de mita, potrivit unui comunicat DNA.

Director din CFR catre o angajata: Te calc in picioare, fii atenta!

Unul dintre directorii din cadrul CFR trimisi vineri in judecata de procurorii DNA intr-un dosar de coruptie, Teodor Alexandru Gavris, a amenintat-o pe una dintre angajatele CFR care se opuneau initiativelor.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )