Libnet.ro
UNICEF

19:16

Doi directori din Primaria Sectorului 1 au fost retinuti de DNA Ploiesti sub acuzatia de luare de mita

B1 B1,
Doi directori din Primaria Sectorului 1 au fost retinuti de DNA Ploiesti sub acuzatia de luare de mita

Doi directori din Primaria Sectorului 1 au fost retinuti joi de DNA Ploiesti, fiind acuzati ca au cerut si primit mita de la oameni de afaceri. Mihai Razvan Iordan era, la data faptelor, director al Directiei. continuă pe B1

Doi directori din Primaria Sectorului 1, retinuti pentru SPAGA

Procurorii anticoruptie au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore a lui Razvan Mihai Iordan, fost director al Directiei Inspectie din cadrul Primariei Sectorului 1 Bucuresti si a lui Dan Toma, director executiv adjunct in cadrul Directiei Inspectie de la aceeasi primarie, pentru luare de mita, potrivit unui comunicat DNA.

Un director si un consilier din Primaria Sectorului 1, retinuti pentru luare de mita

Directorul executiv adjunct al Directiei Inspectie din Primaria Sectorului 1 si un consilier al primarului au fost retinuti de DNA Ploiesti pentru luare de mita, fiind acuzati ca au primit intre 15. 000 euro.

Candidatul PNL la Primaria Sectorului 5, Ovidiu Raetchi, invitat la Adevarul Live, de la ora 12.00

Purtatorul de cuvant al PNL Diaspora si candidatul formatiunii la Primaria Sectorului 5, Ovidiu Raetchi, vine astazi la Adevarul Live pentru o discutie despre problemele sectorului pastorit, pana de curand, de Marian Vanghelie, despre planurile sale privind castigarea fotoliului de edil, dar si despre mandatul de parlamentar care reprezinta cetatenii din Diaspora.

Violul e crima. La o luna de la comiterea faptei, militarul de la Deveselu si trei barbati din Olt suspectati de viol in grup au fost retinuti. Procurorii cer arestarea

Militarul de la baza din Deveselu si ceilalti trei barbati din Olt suspectati ca au violat o tanara, in luna iunie, au fost retinuti, miercuri, de procurorii Parchetului Militar Bucuresti. Mai mult, procurorii cer arestarea lor preventiva pentru 30 de zile.

Timisoara: Trei tineri au fost retinuti pentru viol si complicitate la viol

Trei tineri cu varste de 18 si 19 ani au fost retinuti de politisti, dupa ce o fata de 18 ani a reclamat la Politie ca a fost violata, informeaza B1 TV. Tanara sustine ca intentiona sa aiba relatii.

Timisoara: Trei tineri cu varste cuprinse intre 18-19 ani au fost retinuti pentru viol si complicitate la viol

Trei tineri din Timisoara cu varste cuprinse intre 18 si 19 ani au fost retinuti pentru 24 de ore, fiind acuzati de viol si complicitate la viol, dupa ce o tanara de 18 ani a reclamat la politie ca a fost.

O tanara de 18 ani, care a acceptat de dragul iubitului o fantezie sexuala in trei, a ajuns sa fie batuta si violata. Suspectii au fost retinuti

O tanara de 18 ani din Timisoara acuza ca a fost violata de un tanar dupa ce a mers pe un camp de la marginea Timisoarei alaturi de prietenul ei si inca un baiat pentru a intretine relatii sexuale. Tanara a acceptat sa intretina relatii sexuale cu doi dintre tineri, iar al treilea, pe care l-a refuzat, a violat-o.

Autorii violului din Olt au fost retinuti

Procurorii i-au retinuti pe cei patru barbati acuzati ca au violat o tanara din judetul Olt, chiar in ziua in care aceasta a implinit 18 ani, in data de 15 iunie.

Schneider Electric promoveaza doi membri din echipa financiara SEE si Romania

Andreea Bovnoczki, Finance Business Partner Schneider Electric Romania, a fost promovata in functia de Finance Vice President Schneider Electric pentru regiunea Europei de Sud-Est, iar in locul ei, la conducerea echipei financiare din Romania, a fost numita Carmen Stanciu, fost Finance Manager in cadrul companiei.

Doi copii din Brasov, RANITI intr-un accident rutier

Patru persoane, intre care doi copii, au fost ranite intr-un accident produs, miercuri, la Brasov, in urma unui accident de masina.

ştiri de la B1

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )