Libnet.ro
UNICEF

10:46

Omul de afaceri Calin Mitica, trimis in judecata de catre DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Omul de afaceri Calin Mitica, trimis in judecata de catre DNA

Omul de afaceri Calin Mitica, impreuna cu alte 11 persoane, a fost trimis in judecata de catre procurori, conform unui comunicat de presa remis de Directia Nationala Anticoruptie. continuă pe Ziarul Bursa

Milionarul clujean Calin Mitica, trimis in judecata sub control judiciar in dosarul Transferoviar

Calin Mitica, om de afaceri ce controleaza SC Remarul 16 Februarie SA si SC Transferoviar Grup SA, a fost trimis in judecata, sub control judiciar, de catre magistratii Tribunalului Cluj.

Cluj: Omul de afaceri Calin Mitica a fost trimis in judecata pentru fapte de coruptie, alaturi de alte zece persoane, fosti directori CFR

Omul de afaceri Calin Mitica, care controla actionariatul SC Remarul 16 Februarie SA Cluj-Napoca si SC Transferoviar Grup SA Cluj-Napoca, alaturi de alte zece persoane printre care fosti directori din CFR, a fost.

Omul de afaceri Calin Mitica si fosti directori din CFR, trimisi in judecata pentru coruptie

Unsprezece persoane, intre care omul de afaceri Calin Mitica, care controla actionariatul SC Remarul 16 Februarie SA Cluj-Napoca si SC Transferoviar Grup SA Cluj-Napoca, si fosti directori din CFR, au fost trimise in judecata de DNA, pentru fapte de.

Un fermier din Teleorman a fost trimis in judecata de DNA pentru frauda cu fonduri europene

Un fermier din Teleorman a fost trimis in judecata de DNA pentru obtinerea pe nedrept de fonduri europene si inselaciune.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )