Libnet.ro
UNICEF

01:05

Omul de afaceri Cornel Penescu, condamnat la opt ani de inchisoare in mai multe dosare de coruptie, va fi eliberat conditionat

Hotnews Hotnews,
 Omul de afaceri Cornel Penescu, condamnat la opt ani de inchisoare in mai multe dosare de coruptie, va fi eliberat conditionat

Omul de afaceri Cornel Penescu, fost finantator al FC Arges, care executa o pedeapsa de opt ani de inchisoare dupa ce a fost condamnat in sapte dosare penale, va fi pus in libertate, a decis miercuri Tribunalul Arges, potrivit News. ro. continuă pe Hotnews

Cornel Penescu iese din puscarie. Din opt ani de condamnare, a executat mai putin de doi!

Omul de afaceri Cornel Penescu va fi pus in libertate, dupa ce a executat un an si 4 luni din pedeapsa de 8 ani de inchisoare. Magistratii Tribunalului Arges au respins ca nefondata contestatia.

Fost prefect, condamnat la opt ani de inchisoare pentru coruptie(FOTO)

Fostul prefect al judetului Galati, Catalin Emanoil Bocaneanu, a fost condamnat la opt ani de inchisoare pentru fapte de coruptie, informeaza Mediafax. Decizia instantei nu este.

Cornel Penescu va fi eliberat conditionat

Omul de afaceri Cornel Penescu, fost finantator al FC Argesi si proprietar al lantului de magazine PIC, va fi eliberat conditionat. El ispasea o pedeapsa de opt ani de zile, din care a executat aproximativ sase ani.

Fostul primar al Iasiului Gheorghe Nichita, condamnat la patru ani de inchisoare cu executare in dosarul UTI

Judecatorii Tribunalului Bucuresti au decis, luni, condamnarea la patru ani de inchisoare cu executare a fostului primar al Iasiului Gheorghe Nichita. Omul de afaceri Tiberiu Urdareanu a fost si el condamnat la 8 luni de inchisoare cu suspendare.

Fostul primar al orasului Iasi Gheorghe Nichita condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare

Gheorghe Nichita, fost primar al municipiului Iasi, a fost condamnat luni de Tribunalul Bucuresti la 4 ani inchisoare cu executare pentru luare de mita, relateaza Agerpres.

Fostul primar al orasului Iasi, Gheorghe Nichita, condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare

Gheorghe Nichita, fost primar al municipiului Iasi, a fost condamnat luni de Tribunalul Bucuresti la 4 ani inchisoare cu executare pentru luare de mita, relateaza Agerpres.

Fostul primar Gheorghe Nichita, condamnat la patru ani de inchisoare, tine cu dintii de salariul din bani publici

Recent condamnat in prima instanta, fostul edil al Iasiului nu va parasi functia de consilier al sefului Consiliului Judetean, Maricel Popa, pe care a fost angajat in aprilie.

Cornel Penescu va fi eliberat conditionat

Fostul finantator al FC Arges si fost patron al societatii PIC Cornel Penescu va fi eliberat conditionat. Tribunalul Arges a respins, miercuri, ca nefondata, contestatia procurorilor DNA Pitesti.

Fostul consilier prezidential Razvan Murgeanu, condamnat la 2 ani de inchisoare cu suspendare dupa ce a facut un acord de recunoastere cu DNA

Fost consilier prezidential Razvan Murgeanu a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru trafic de influenta, dupa ce a facut un acord de recunoastere a vinovatiei cu procurorii DNA. Decizia este definitiva.

Fost prefect de Galati, condamnat la 8 ani de inchisoare. Ce infractiuni stau in spatele pedepsei-record

Tribunalul Galati l-a condamnat la 8 ani de inchisoare pe fostul prefect de Galati, Emanoil Bocaneanu, acuzat de procurorii anticoruptie de trafic de influenta, instigare la folosirea, in orice mod, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii, abuz in serviciu contra intereselor persoanelor si abuz in serviciu prin ingradirea unor drepturi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )