Libnet.ro
UNICEF

07:00

US Open: Agnieszka Radwanska, eliminata de CoCo Vandeweghe (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 US Open: Agnieszka Radwanska, eliminata de CoCo Vandeweghe (Rezultatele zilei)

Cap de serie numarul zece, Agnieszka Radwanska a parasit turneul de la US Open in turui trei, poloneza fiind invinsa de CoCo Vandeweghe, favorita numarul 20. A fost 7-5, 4-6, 6-4 pentru jucatoarea din SUA. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul feminin de simplu si programul optimilor. continuă pe Hotnews

VIDEO US Open: Rafael Nadal si Roger Federer, in optimi (Rezultatele zilei)

Rafael Nadal a avut parte de un meci foarte greu impotriva lui Leonardo Mayer, argentinianul chinuindu-l serios pe iberic. Mayer a castigat la tiebreak primul set 7-3), Nadal luptand serios pentru a obtine calificarea in optimile de la US Open. De un meci mai linistit a avut parte Roger Federer: succes in trei seturi cu Feliciano Lopez. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de la US Open.

VIDEO US Open: Svetlana Kuznetsova, eliminata de Kurumi Nara (116 WTA); Pliskova si Svitolina, calificate in turul trei

A patra zi de US Open a adus eliminarea rusoaicei Svetlana Kuznetsova, favorita numarul 8, fiind invinsa in trei seturi de japoneza Kurumi Nara locul 116 WTA), scor 6-3, 3-6, 6-3, in turul doi al competitiei. In faza urmatoare s-au calificat, printre altele, Karolina Pliskova principala favorita), Elina Svitolina cap de serie 4), Agniezska Radwanska 10) si Monica Niculescu a invins-o pe Ana Bogdan). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de joi de pe taboul feminin de simplu.

VIDEO US Open: Caroline Wozniacki, eliminata in turul doi - Muguruza, Kvitova si Sharapova continua competitia

Daneza Caroline Wozniacki, favorita numarul 5, a parasit competitia de la US Open inca din turul al doilea, fiind invinsa de Ekaterina Makarova Rusia), locul 40 WTA. In runda a treia s-au calificat, printre altele, Garbine Muguruza 3), Venus Williams 9), Petra Kvitova 13) si Maria Sharapova. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de miercuri de pe taboul feminin de simplu.

US Open: Monica Niculescu, eliminata in turul trei de Jennifer Brady

Romania a ramas si fara ultima reprezentanta de pe tabloul de simplu, Monica Niculescu 57 WTA) fiind invinsa de Jennifer Brady SUA - 91 WTA) in turul trei de la US Open, dupa un meci maraton de doua ore si 25 de minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )