Libnet.ro
UNICEF

22:30

US Open: Flavia Pennetta vs Simona Halep 6-1, 6-3/ Halep, eliminata in semifinale - Ziua nefasta

Hotnews Hotnews,
 US Open: Flavia Pennetta vs Simona Halep 6-1, 6-3/ Halep, eliminata in semifinale - Ziua nefasta

Simona Halep nu a putut repeta evolutiile incantatoare din meciurile cu Lisicki si Azarenka a avut doar 10 lovituri castigatoare si a facut 23 de erori nefortate), jucatoarea noastra pierzand fara drept de apel in fata Flaviei Pennetta numarul 26 WTA). Flavia a returnat aproape tot a avut un plan tactic bine pus la punct), a fortat-o pe Simona sa greseasca, iar Halep a parut coplesita de importanta partidei meciul a durat doar 59 de minute!). Visul american se opreste pentru Simona in semifinalele de la US Open cu parerea de rau ca a fost la o zi distanta de marea finala de pe Arthur Ashe. continuă pe Hotnews

Flavia Pennetta: Simona Halep m-a provocat bine, nu a fost usor

Italianca Flavia Pennetta, locul 26 WTA, care a invins-o vineri pe Simona Halep in semifinalele turneului de la US Open, a declarat ca meciul cu tenismena romanca a fost greu, scrie Mediafax. Sunt foarte fericita,.

US Open: Cand joaca Simona Halep in prima semifinala

Organizatorii turneului de tenis US Open au decis, dupa reprogramarea semifinalelor feminine, sa modifice si ordinea acestora, astfel ca romanca Simona Halep, a doua favorita, va juca vineri, de la ora locala .

US Open Simona Halep si Flavia Pennetta joaca in prima semifinala de la ora 18:00

Prima semifinala feminina de la US Open, dintre Simona Halep si italianca Flavia Pennetta, se joaca vineri, de la ora locala 11:00 18:00 la Bucuresti), fiind urmata de meciul dintre Serena Williams si Roberta Vinci. Meciul Simona Halep - Flavia Pennetta va fi transmis LIVE TEXT de Hotnews. ro.

LIVE Simona Halep - Flavia Pennetta in semifinale la US Open (18:00)

Astazi de la ora 18:00 transmitem in aceasta pagina mult asteptata intalnire dintre Simona Halep si Flavia Pennetta din semifinalele US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului.

Semifinala turneului US Open dintre Simona Halep si Flavia Pennetta, amanata pentru vineri din cauza ploii

Organizatorii turneului US Open au anuntat joi ca semifinalele feminine ale competitiei, atat cea dintre Serena Williams si Roberta Vinci, cat si cea dintre romanca Simona Halep si italianca Flavia Pennetta, au.

LIVE TEXT Simona Halep - Flavia Pennetta: Ploaia amana meciurile de la US Open 2015. Cand va juca romanca

Simona Halep, cap de serie numarul 2, o intalneste, vineri, pe Flavia Pennetta, a 26-a favorita, in cea de a treia sa semifinala de Grand Slam din cariera. Romanca va lupta pentru un loc in finala US Open 2015, acolo unde ar putea da piept cu liderul WTA Serena Williams.

LIVETEXT, ora 3.30: Simona Halep lupta pentru un loc in finala de la US Open 2015. Flavia Pennetta a batut-o de trei ori

Simona Halep va juca in aceasta noapte in semifinalele turneului de la US Open, contra italiencei Flavia Pennetta, numarul 26 WTA.

LIVE TEXT Simona Halep - Flavia Pennetta: dupa ora 3.30. Ultimul pas spre marea finala a US Open 2015

Simona Halep, cap de serie numarul 2, o intalneste, vineri, pe Flavia Pennetta, a 26-a favorita, in cea de a treia sa semifinala de Grand Slam din cariera. Romanca va lupta pentru un loc in finala US Open 2015, acolo unde ar putea da piept cu liderul WTA Serena Williams.

Simona Halep la US Open: americanii au explicat de ce romanca a fost batuta atat de clar de Flavia Pennetta

Simona Halep a surprins neplacut, la New York, acolo unde a dat cu piciorul la sansa calificarii in ultimul act cu o nonsalanta care i-a uimit si pe comentatorii duelului cu Flavia Pennetta Italia, 26 WTA).

Simona Halep-Flavia Pennetta LIVE. Sansa uriasa pentru Simona

Organizatorii US Open au anuntat, joi seara, ca semifinalele la simplu feminin au fost reprogramate pentru vineri, iar conform programului publicat dupa anunt, Simona Halep o va intalni pe Flavia Pennetta in.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )