Libnet.ro
UNICEF

22:45

Simona Halep-Flavia Pennetta LIVE. Sansa uriasa pentru Simona

Antena3 Antena3,
Simona Halep-Flavia Pennetta LIVE. Sansa uriasa pentru Simona

Organizatorii US Open au anuntat, joi seara, ca semifinalele la simplu feminin au fost reprogramate pentru vineri, iar conform programului publicat dupa anunt, Simona Halep o va intalni pe Flavia Pennetta in. continuă pe Antena3

Simona Halep-Flavia Pennetta. Anunt de ultima ora facut de organizatori

Simona Halep-Flavia Pennetta. Organizatorii turneului de la US Open au anuntat ca din cauza ploii cele doua semifinale vor fi aminate. Astfel, primul meci va avea loc vineri, de la ora 18:00, iar imediat dupa.

LIVE TEXT Simona Halep - Flavia Pennetta: Ploaia amana meciurile de la US Open 2015. Cand va juca romanca

Simona Halep, cap de serie numarul 2, o intalneste, vineri, pe Flavia Pennetta, a 26-a favorita, in cea de a treia sa semifinala de Grand Slam din cariera. Romanca va lupta pentru un loc in finala US Open 2015, acolo unde ar putea da piept cu liderul WTA Serena Williams.

LIVE TEXT Simona Halep - Flavia Pennetta: dupa ora 3.30. Ultimul pas spre marea finala a US Open 2015

Simona Halep, cap de serie numarul 2, o intalneste, vineri, pe Flavia Pennetta, a 26-a favorita, in cea de a treia sa semifinala de Grand Slam din cariera. Romanca va lupta pentru un loc in finala US Open 2015, acolo unde ar putea da piept cu liderul WTA Serena Williams.

US Open Simona Halep si Flavia Pennetta joaca in prima semifinala de la ora 18:00

Prima semifinala feminina de la US Open, dintre Simona Halep si italianca Flavia Pennetta, se joaca vineri, de la ora locala 11:00 18:00 la Bucuresti), fiind urmata de meciul dintre Serena Williams si Roberta Vinci. Meciul Simona Halep - Flavia Pennetta va fi transmis LIVE TEXT de Hotnews. ro.

LIVE Simona Halep - Flavia Pennetta in semifinale la US Open (18:00)

Astazi de la ora 18:00 transmitem in aceasta pagina mult asteptata intalnire dintre Simona Halep si Flavia Pennetta din semifinalele US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului.

Simona Halep-Flavia Pennetta. Halep s-a decis!

Simona Halep a decis care este urmatorul turneu la care va participa, dupa ce isi va incheia aventura de la US Open, scrie ziare. com. Sportiva noastra nu va face o pauza prea lunga dupa terminarea US Open, intrucat va.

US Open: Flavia Pennetta vs Simona Halep 6-1, 6-3/ Halep, eliminata in semifinale - Ziua nefasta

Simona Halep nu a putut repeta evolutiile incantatoare din meciurile cu Lisicki si Azarenka a avut doar 10 lovituri castigatoare si a facut 23 de erori nefortate), jucatoarea noastra pierzand fara drept de apel in fata Flaviei Pennetta numarul 26 WTA). Flavia a returnat aproape tot a avut un plan tactic bine pus la punct), a fortat-o pe Simona sa greseasca, iar Halep a parut coplesita de importanta partidei meciul a durat doar 59 de minute!). Visul american se opreste pentru Simona in semifinalele de la US Open cu parerea de rau ca a fost la o zi distanta de marea finala de pe Arthur Ashe.

Simona Halep-Victoria Azarenka LIVE. Halep se desprinde usor

Simona Halep-Victoria Azarenka 3-1. Halep reuseste break-ul dupa un game foarte lung. Halep isi castiga serviciul. Fiecare jucatoare castiga pe serviciul celeilalte. Simona Halep-Victoria Azarenka.

Simona Halep-Victoria Azarenka LIVE. Halep ia primul set, dar Azarenka revine. incepe decisivul!

Simona Halep-Victoria Azarenka 6-3, 4-6. Halep pierde setul doi. Halep revine din nou! 6-3, 3-56-3, 2-5!6-3, 2-4. Halep isi mai pierde o data serviciul 6-3, 2-3. Halep revine spectaculos si castiga pe.

Simona Halep-Victoria Azarenka LIVE. Halep ia primul set, dar Azarenka revine. Meci intrerupt de ploaie

Simona Halep-Victoria Azarenka 6-3, 4-6, 1-2. Meci intrerupt de ploaie!6-3, 4-6. Halep pierde setul doi. Halep revine din nou! 6-3, 3-56-3, 2-5!6-3, 2-4. Halep isi mai pierde o data serviciul 6-3, 2-3.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )