Libnet.ro
UNICEF

13:45

US Open: Monica Niculescu s-a calificat in turul doi, dupa ce a invins-o pe Kristina Mladenovic

Hotnews Hotnews,
 US Open: Monica Niculescu s-a calificat in turul doi, dupa ce a invins-o pe Kristina Mladenovic

Monica Niculescu locul 57 WTA) a invins-o miercuri pe jucatoarea franceza Kristina Mladenovic locul 13 mondial si cap de serie 14), cu scorul de 6-3, 6-2, si s-a calificat in turul doi la US Open, informeaza News. ro. continuă pe Hotnews

Victorie romaneasca extraordinara la US Open: Monica Niculescu e in turul II. A scos favorita numarul 14

Monica Niculescu 57 WTA) a provocat prima mare surpriza a zilei de azi la US Open, trecand de ocupanta locului 13 WTA, dupa o victorie categorica.

US Open: Ana Bogdan s-a calificat in turul doi, unde va evolua cu Monica Niculescu

Jucatoarea de tenis Ana Bogdan locul 108 WTA) s-a calificat in turul doi la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. In turul doi, Ana Bogdan va evolua cu Monica Niculescu, locul 57 WTA.

Radu Albot s-a calificat in turul doi la US Open

Tenismenul moldovean Radu Albot l-a invins pe numarul 77 mondial, americanul Ernesto Escobedo, in primul tur de la US Open. El s-a impus in patru seturi, scor: 7-5, 4-6, 6-2 si 6-4, transmite IPN.

VIDEO US Open: Roger Federer, calificare cu emotii in turul doi - Victorie in cinci seturi cu Frances Tiafoe, 70 ATP

Roger Federer a avut parte de un meci mai greu decat se putea astepta cineva impotriva lui Frances Tiafoe, SUA - 70 ATP, americanul de 19 ani fiind invins de marele campion elvetian doar doua un meci de cinci seturi. Disputa de pe Arthur Ashe a durat doua ore si 37 de minute.

Monica Niculescu, a doua romanca calificata in turul 2 la US Open

Vesti bune de la US Open, acolo unde Monica Niculescu s-a calificat in turul 2. Romanca a trecut in doua seturi, scor 6-3, 6-2, de Kristina Mladenovic. Meciul dintre Niculescu si Mladenovic a.

Monica Niculescu, victorie la US Open

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu s-a calificat in turul 2 la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului, invingand-o in doua seturi, 6-3, 6-2, pe jucatoarea franceza.

US Open cu repetitie: Ana Bogdan se califica din nou in turul al doilea si o va intalni din nou pe Monica Niculescu

Ana Bogdan este in turul al doilea la US Open! Si, la fel ca anul trecut, va juca in aceasta faza cu Monica Niculescu.

LIVE US Open: Ana Bogdan pentru un loc in turul doi

Ana Bogdan evolueaza la aceasta ora in primul tur la US Open. O eventuala victorie ar face sa avem un meci suta la suta romanesc in turul secund contra Monicai Niculescu.

US Open: Sorana Cirstea, in turul doi la New York

Sorana Cirstea, locul 54 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi al turneului de Grand Slam de la US Open, dupa ce a invins-o pe olandeza Lesley Kerkhove locul 171 WTA - venita din calificari).

Sorana Cirstea, in turul doi la US Open

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea s-a calificat, marti, in runda a doua a turneului US Open, ultimul de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o pe olandeza Lesley Kerkhove cu scorul.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2622 seconds )