Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sorana Cirstea, in turul doi la US Open

Antena3 Antena3,
Sorana Cirstea, in turul doi la US Open

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea s-a calificat, marti, in runda a doua a turneului US Open, ultimul de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o pe olandeza Lesley Kerkhove cu scorul. continuă pe Antena3

US Open: Sorana Cirstea, in turul doi la New York

Sorana Cirstea, locul 54 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi al turneului de Grand Slam de la US Open, dupa ce a invins-o pe olandeza Lesley Kerkhove locul 171 WTA - venita din calificari).

Sorana Cirstea, calificare in turul doi la US Open

Jucatoarea Sorana Cirstea s-a calificat, marti seara, in turul secund la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului.

Sorana Cirstea, victorie categorica in primul tur la US Open

Sorana Cirstea s-a calificat in turul 2 la US Open dupa ce a trecut in doua seturi de olandeza Lesley Kerkhove. Romanca a avut nevoie de o ora si 15 minute pentru a se impune cu scor.

US Open 2017: Sorana Cirstea aduce prima victorie romaneasca!

Sorana Cirstea s-a calificat in turul al doilea la US Open, dupa o victorie lejera, in doua seturi, scor 6-1, 6-3, cu Lesley Kerkhove, din Olanda.

Radu Albot s-a calificat in turul doi la US Open

Tenismenul moldovean Radu Albot l-a invins pe numarul 77 mondial, americanul Ernesto Escobedo, in primul tur de la US Open. El s-a impus in patru seturi, scor: 7-5, 4-6, 6-2 si 6-4, transmite IPN.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )