Libnet.ro
UNICEF

08:45

US Open: Simona Halep - Azarenka, avantajele bielorusei, argumentele Simonei si programul sferturilor

Adevărul Adevărul,
US Open: Simona Halep - Azarenka, avantajele bielorusei, argumentele Simonei si programul sferturilor

Simona Halep si Victoria Azarenka vor juca miercuri in sferturile US Open. Pregatita de Wim Fissette, fostul antrenor al romancei, tenismena bielorusa e creditata cu prima sansa. continuă pe Adevărul

US Open: Simona Halep o va intalni pe Victoria Azarenka, miercuri, in jurul orei 20.00, pe arena Arthur Ashe

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, va juca, miercuri, cu Victoria Azarenka din Belarus, locul 20 WTA si cap de serie numarul 20, in sferurile de finala ale US Open, meciul fiind programat pe arena Arthur Ashe, in jurul orei 20. 00, au anuntat organizatorii.

US Open: Simona Halep si Horia Tecau, in sferturi la dublu mixt

Perechea Simona Halep/Horia Tecau a invins, duminica, cu scorul de 6-2, 7-5, cuplul Julia Goerges Nenad Zimonjici Germania/Serbia), cap de serie numarul 8, si s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu mixt de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

US Open Simona Halep a trecut lejer deShelby Rogers, scor 6-2, 6-3. In optimi o asteapta meciul cu Sabine Lisicki

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale US Open, si si-a egalat cea mai buna performanta de la US Open dupa ce a trecut sambata de americanca Shelby Rogers 6-2, 6-3). Pentru un loc intre primele 8 in turneul american de Grand Slam, romanca se va lupta cu cu capul de serie 24 Sabine Lisicki, ce a trecut ieri de cehoaica Barbora Strycova, locul 42 WTA, in trei seturi: 6/4, 4/6, 7/5.

US Open: Simona Halep vs Sabine Lisicki (nu inainte de ora 19:30)

Simona Halep cap de serie numarul doi) va incerca sa patrunda in sferturile de la US Open, faza a competitiei unde poate ajunge daca o va invinge pe Sabine Lisicki favorita numarul 24). Meciul nu va incepe inainte de ora 19:30 ora Romaniei), urmand sa fie in direct pe Eurosport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

US Open: Simona Halep si Horia Tecau in sferturile de finala ale probei de dublu mixt

Simona Halep si Horia Tecau au ajuns in sferturile de finala ale probei de dublu mixt de la US Open, dupa ce au invins perechea Julia Goerges/Nenad Zimonjici, in optimi, duminica seara.

US Open: Simona Halep vs Sabine Lisicki 6-7(6), 7-5, 6-2/ Victorie cu inima - Simona Halep, in sferturile competitiei americane

Simona Halep cap de serie numarul doi) a avut parte de o partida interzisa cardiacilor cu Sabine Lisicki favorita numarul 24), jucatoarea noastra parcurgand drumul de la agonie la extaz de mai multe ori. Dupa ce a pierdut dramatic primul set in tie-break la sase), Simona a strans din dinti, a luptat pana la epuizare si reusit sa se califice in premiera in sferturile de la US Open 6-7, 7-5, 6-2). Pentru un loc in semifinalele competitiei de la Flushing Meadows, Halep va lupta cu Viktoria Azarenka.

Simona Halep isi egaleaza cea mai buna performanta la US Open

Simona Halep, a doua favorita a concursului feminin de US Open, s-a calificat fara probleme in optimi de finala dupa o victorie in doua seturi obtinuta in fata americancei Shelby Rogers, scor 6-2, 6-3.

Simona Halep si Horia Tecau ajung in sferturi la dublu mixt. Urmeaza un meci de foc

Perechea formata din Simona Halep si Horia Tecau s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu mixt de la US Open.

Victoria Azarenka: Simona Halep are aproape toate loviturile, este foarte solida din spatele terenului

Ajunsa in sferturile de la US Open, Simona Halep va da un examen important in urmatoarea partida, jucatoarea noastra urmand sa o intalneasca pe Victoria Azarenka. Pregatita de Wim Fissette, sportiva din Belarus ar putea avea un usor avantaj, antrenorul belgian cunoscand-o foarte bine pe Simona. A crescut mult fata de ultima oara cand am jucat impotriva ei. Simona Halep are aproape toate loviturile, este solida din spatele terenului, a precizat Azarenka.

VIDEO Rezumatul partidei Simona Halep vs Sabine Lisicki - Cifrele Simonei dupa un meci maraton

Calificarea in sferturile de finala de la US Open reprezinta cea mai buna performanta a Simonei Halep in turneul de Grand Slam de la New York. Meciul cu Sabine Lisicki a fost unul care ne-a tinut cu pulsul ridicat timp de doua ore si 38 de minute. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei si cifrele Simonei intr-o partida maraton.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )