Libnet.ro
UNICEF

16:15

US Open Simona Halep a trecut lejer deShelby Rogers, scor 6-2, 6-3. In optimi o asteapta meciul cu Sabine Lisicki

Hotnews Hotnews,
 US Open Simona Halep a trecut lejer deShelby Rogers, scor 6-2, 6-3. In optimi o asteapta meciul cu Sabine Lisicki

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale US Open, si si-a egalat cea mai buna performanta de la US Open dupa ce a trecut sambata de americanca Shelby Rogers 6-2, 6-3). Pentru un loc intre primele 8 in turneul american de Grand Slam, romanca se va lupta cu cu capul de serie 24 Sabine Lisicki, ce a trecut ieri de cehoaica Barbora Strycova, locul 42 WTA, in trei seturi: 6/4, 4/6, 7/5. continuă pe Hotnews

US Open: Simona Halep si Horia Tecau, inceputul relatiei, cu zambetul pe buze

La primul meci de dublu mixt din cariera, Simona Halep a avut mari emotii, pe care le-a depasit cu ajutorul lui Horia Tecau. Cei doi ar putea juca impreuna si la Olimpiada de la Rio.

Simona Halep isi egaleaza cea mai buna performanta la US Open

Simona Halep, a doua favorita a concursului feminin de US Open, s-a calificat fara probleme in optimi de finala dupa o victorie in doua seturi obtinuta in fata americancei Shelby Rogers, scor 6-2, 6-3.

Simona Halep si-a aflat adversara din turul 3 la US Open

Jucatoarea Simona Halep stie impotriva cui va evolua pentru un loc in optimile de finala la US Open, adica pentru egalarea celei mai bune performante la turneul de Mare Slem de la New York.

Simona Halep ajunge in turul 3 la US Open

Calificare fara probleme pentru Simona Halep in turul 3 la US Open, turneul de Mare Slem care se desfasoara in aceste zile la New York.

LIVE Simona Halep in turul doi la US Open

Jucatoarea Simona Halep, cap de serie numarul doi la US Open, stie impotriva cui va evolua pentru egalarea rezultatului din 2014, cand a ajuns pana in turul al treilea.

Simona Halep si-a aflat adversara din turul secund la US Open (AZI LIVE, dupa ora 20:00)

Jucatoarea Simona Halep, cap de serie numarul doi la US Open, stie impotriva cui va evolua pentru egalarea rezultatului din 2014, cand a ajuns pana in turul al treilea.

Simona Halep si Horia Tecau, debut fulminant la dublu mixt

Pentru prima data impreuna intr-o competitie de dublu mixt, Simona Halep si Horia Tecau au avut un debut mai mult decat convingator la US Open.

Simona Halep recunoaste: Nu am jucat cel mai bun tenis al meu

Calificata in turul al 3-lea la US Open dupa o victorie in doua seturi la Kateryna Bondarenko din Ucraina 6-3, 6-4), Simona Halep recunoaste ca nu a oferit cel mai bun tenis al sau.

US Open: cine e Shelby Rogers, tenismena care se va lupta ca o nebuna pentru a o invinge pe Simona Halep

Calificata in turul al treilea la US Open, Simona Halep o va intalni sambata pe Shelby Rogers, din Statele Unite ale Americii.

Simona Halep a eliminat-o pe Rogers, scor 6-2, 6-3. Romanca merge in optimi la US OPEN!

Simona Halep, cap de serie numarul 2, joaca impotriva americancei Shelby Rogers, 154 WTA, in turul al treilea al US Open, in dimineata zilei de duminica. Romanca va intalni in al treilea meci consecutiv o adversara in premiera.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )