Libnet.ro
UNICEF

15:45

US Open: Simona Halep a fost eliminata in optimi de Flavia Pennetta

Hotnews Hotnews,
 US Open: Simona Halep a fost eliminata in optimi de Flavia Pennetta

Simona Halep a pierdut disputa din optimile de la US Open cu italianca Flavia Pennetta, scor 6-2, 7-6 7-3). Pennetta a castigat categoric primul set cu 6-2, dar Halep a revenit in setul doi conducand cu 5-4 si 40-30 avand minge de set cand meciul a fost intrerupt mai multe ore din cauza ploii. continuă pe Hotnews

US Open: Simona Halep, in optimi dupa o victorie superba cu Maria Kirilenko (6-1, 6-0)

Simona Halep a avut o evolutie entuziasmanta in meciul cu Maria Kirilenko Rusia - cap de serie numarul 14), sportiva din Romania calificandu-se, sambata, in turul patru de la US Open. A fost 6-1, 6-0 pentru Simona. Pentru un loc in sferturi, Halep se va duela cu Flavia Pennetta Italia).

Simona Halep: A fost cel mai bun meci din cariera mea. Romania e o tara mica, dar avem multe fete in TOP 100

Simona Halep a vorbit cu presa internationala dupa victoria senzationala obtinuta in fata Mariei Kirilenko. A fost cel mai bun meci din cariera mea. Romania e o tara mica, dar avem multe fete in TOP 100, a precizat Halep. In optimile US Open, sportiva din Romania o va intalni pe Flavia Pennetta, din Italia.

Simona Halep a fost eliminata in optimile de finala ale US Open.

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 21 si locul 19 WTA, a ratat, luni, calificarea in sferturile de finala ale US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei. Halep a fost invinsa, in faza optimilor de finala, cu scorul de 6-2, 7-6 7/3), dupa o ora si 29 de minute, de Flavia Pennetta Italia), pozitia 83 in ierahia mondiala. Meciul a fost intrupt din cauza ploii in setul al doilea, chiar cand romanca avea minge de set scor 2-6, .

US Open: Simona Halep a surclasat-o pe Kirilenko in 51 de minute: 6-1, 6-0! O va intalni pe italianca Flavia Pennetta in optimi

Simona Halep face pasi mari spre fazele finale ale turneului de la New York. Romanca a ajuns in optimile competitiei dupa o partida perfecta.

US Open: Simona Halep a surclasat-o pe Kirilenko in 51 de minute: 6-1, 6-0!

Simona Halep face pasi mari spre fazele finale ale turneului de la New York. Romanca a ajuns in optimile competitiei dupa o partida perfecta. Urmatorul adversar: Flavia Pennetta Italia).

Tenismena Simona Halep a fost eliminata in optimile de finala ale US Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 21 si locul 19 WTA, a ratat, luni, calificarea in sferturile de finala ale US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Halep a fost invinsa, in faza op.

Simona Halep la cea mai buna performanta a carierei, in ciuda eliminarii din optimi. Roger Federer, eliminat si el din turneu

Simona Halep s-a oprit in optimile US Open, dupa ce a fost invinsa de italianca Flavia Pennetta, locul 83 in clasamentul WTA, scor 6-2, 7-6. Cap de serie numarul 21 si locul 19 WTA, Halep a avut mari.

Simona Halep s-a calificat in optimile US Open.

Simona Halep s-a calificat, sambata, in optimile US Open, ultimul Grand Slam al anului, informeaza Mediafax. Halep este cap de serie numarul 21 si locul 19 WTA. Romanca a invins-o in turul trei pe rusoaica Maria Kirilenko, cap de serie numarul 14 si locul 17 WTA cu scorul 6-1, 6-0, dupa 51 minute de joc. In optimi, Simona Halep o va intalni pe invingatoarea partidei dintre Svetlana Kuznetova Rusia), cap de serie numarul 27 si 29 WTA, si italianca Flavia Pennetta, locul 83 mondial. Pentru .

LIVETEXT US Open: Simona Halep se lupta cu italianca Flavia Pennetta pentru un loc in sferturi

De la ora 18. 00, Simona Halep incearca sa-si doboare propriile recorduri. in premiera in optimile unui turneu de Mare Slem, constanteanca are parte de un meci cu italianca Flavia Pennetta. Partida este LIVE TEXT pe adevarul. ro.

Simona Halep, in optimi la US Open dupa ce a umilit-o pe Maria Kirilenko

Romanca Simona Halep a reusit o noua performanta exceptionala in acest an, calificandu-se sambata in optimile US Open, dupa ce a invins-o fara drept de apel pe rusoaica Maria Kirilenko favorita 14), cu.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )