Libnet.ro
UNICEF

08:00

Simona Halep la cea mai buna performanta a carierei, in ciuda eliminarii din optimi. Roger Federer, eliminat si el din turneu

Antena3 Antena3,
Simona Halep la cea mai buna performanta a carierei, in ciuda eliminarii din optimi. Roger Federer, eliminat si el din turneu

Simona Halep s-a oprit in optimile US Open, dupa ce a fost invinsa de italianca Flavia Pennetta, locul 83 in clasamentul WTA, scor 6-2, 7-6. Cap de serie numarul 21 si locul 19 WTA, Halep a avut mari. continuă pe Antena3

Lider placut sau lider respectat. Care este cea mai buna varianta?.

Care ar fi cea mai buna varianta, sa fii un lider placut sau un lider respectat? J. ODonnell, CEO la CAREEREALISM. com este de parere ca, in vremurile noastre nu exista cale de mijloc, ci trebuie sa alegem neaparat o varianta sau alta. Cu o experiena indelungata in domeniul resurserlor umane, ODonnell a explicat pentru LinkedInca in momentul in care compania ei a decis sa o promoveze la nivelul de manager, ea ales sa fie, pentru echipa ei, tipul de lider de HR .

Presa straina o elogiaza pe Simona Halep

Simona Halep a ajuns in optimile de finala ale US Open, cea mai buna performanta din cariera sa. Presa straina are numai cuvinte bune pentru jucatoarea din Romania.

Dacia, marca cu cea mai buna crestere pe piata franceza dupa 8 luni

Inmatricularile de automobile Dacia in Franta au crescut cu 5,8% in primele opt luni din acest an fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 62. 829 unitati, pe o piata in scadere cu aproape 10%, marca romaneasca inregistrand cea mai solida.

Dacia, marca cu cea mai buna crestere pe piata franceza in primele opt luni ale anului

Inmatricularile de automobile Dacia in Franta au crescut cu 5,8% in primele opt luni din acest an fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 62. 829 unitati, pe o piata in scadere cu aproape 10%, marca.

Este cea mai BUNA veste pentru cetatenii care vor sa plece peste hotare. Decizia ar putea fi luata DUPA 11 septembrie

Uniunea Europeana pregateste sfarsitul serviciului roaming. Comisarul european pentru agenda digitala, Neelie Kroes propune o noua lege prin care ar urma sa se elimine tarifele de roaming in tarile Uniunii.

Simona Halep, in optimi la US Open dupa ce a umilit-o pe Maria Kirilenko

Romanca Simona Halep a reusit o noua performanta exceptionala in acest an, calificandu-se sambata in optimile US Open, dupa ce a invins-o fara drept de apel pe rusoaica Maria Kirilenko favorita 14), cu.

Simona Halep: Este cel mai bun meci din viata mea!.

Este cel mai bun meci din viata mea. In acest moment, am mai multa incredere in mine si sunt mai agresiva pe teren. Cred in mine, joc cu placere, traiesc o perioada incredibila, a declarat jucatoarea romana de tenis Simona Halep, spusele sale fiind redate de agentiile internationale de presa, intre care si France Presse, care ii dedica inclusiv comentariul zilei de la US Open, sub titlul Kvitova, invinsa sever, Halep isi continua zborul. Intr-un duel in sens unic, romanca Halep nr.

Simona Halep: A fost cel mai bun meci din cariera mea. Romania e o tara mica, dar avem multe fete in TOP 100

Simona Halep a vorbit cu presa internationala dupa victoria senzationala obtinuta in fata Mariei Kirilenko. A fost cel mai bun meci din cariera mea. Romania e o tara mica, dar avem multe fete in TOP 100, a precizat Halep. In optimile US Open, sportiva din Romania o va intalni pe Flavia Pennetta, din Italia.

US Open: Simona Halep a fost eliminata in optimi de Flavia Pennetta

Simona Halep a pierdut disputa din optimile de la US Open cu italianca Flavia Pennetta, scor 6-2, 7-6 7-3). Pennetta a castigat categoric primul set cu 6-2, dar Halep a revenit in setul doi conducand cu 5-4 si 40-30 avand minge de set cand meciul a fost intrerupt mai multe ore din cauza ploii.

Leul, cea mai performanta moneda din UE in 2013

La sfarsitul primelor 8 luni ale anului, Leul se pozitioneaza pe pietele financiare drept cea mai performanta moneda din Uniunea Europeana UE) fata de euro, arata o analiza realizata deNoble Securities- sucursala Romania, membru al grupului.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )