Libnet.ro
UNICEF

12:15

Simona Halep, in optimi la US Open dupa ce a umilit-o pe Maria Kirilenko

Antena3 Antena3,
Simona Halep, in optimi la US Open dupa ce a umilit-o pe Maria Kirilenko

Romanca Simona Halep a reusit o noua performanta exceptionala in acest an, calificandu-se sambata in optimile US Open, dupa ce a invins-o fara drept de apel pe rusoaica Maria Kirilenko favorita 14), cu. continuă pe Antena3

US Open: Simona Halep, in optimi dupa o victorie superba cu Maria Kirilenko (6-1, 6-0)

Simona Halep a avut o evolutie entuziasmanta in meciul cu Maria Kirilenko Rusia - cap de serie numarul 14), sportiva din Romania calificandu-se, sambata, in turul patru de la US Open. A fost 6-1, 6-0 pentru Simona. Pentru un loc in sferturi, Halep se va duela cu Flavia Pennetta Italia).

Halep in optimi la US Open dupa un meci fulger cu Maria Kirilenko

Simona Halep isi continua parcursul spre fazele superioare ale US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului. In faza turul al 3-lea jucatoarea din Romania s-a impus in mai putin de o ora in fata rusoaicei Maria Kirilenko, favorita numarul 14, cu 6-1, 6-0.

Simona Halep s-a calificat in optimile US Open.

Simona Halep s-a calificat, sambata, in optimile US Open, ultimul Grand Slam al anului, informeaza Mediafax. Halep este cap de serie numarul 21 si locul 19 WTA. Romanca a invins-o in turul trei pe rusoaica Maria Kirilenko, cap de serie numarul 14 si locul 17 WTA cu scorul 6-1, 6-0, dupa 51 minute de joc. In optimi, Simona Halep o va intalni pe invingatoarea partidei dintre Svetlana Kuznetova Rusia), cap de serie numarul 27 si 29 WTA, si italianca Flavia Pennetta, locul 83 mondial. Pentru .

Tenis: Simona Halep s-a calificat in optimi la US Open

Simona Halep s-a calificat, sambata, in optimile US Open, ultimul Grand Slam al anului, informeaza Mediafax. Halep este cap de serie numarul 21 si locul 19 WTA. Romanca a invins-o in turul trei pe rusoaica.

US Open: Simona Halep s-a calificat in turul 3 dupa ce a trecut de Vekici.

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea la US Open, ultimul turneu de mare slem al anului. Cap de serie numarul 21 si locul 19 WTA, Halep a invins-o pe Donna Vekici, numarul 65 WTA, scor 6-2,6-1, conform Mediafax. In turul trei, Simona Halep o va intalni pe Maria Kirilenko Rusia), cap de serie numarul 14 si locul 17 WTA. Rusoaica a trecut in turul al doilea de Michelle Larcher De Brito Portugalia), pozitia 117 in clasamentul mondial. Jucatoarele calificate in turul trei la US Open .

US Open: Simona Halep s-a calificat in turul doi. Trei romance pe tabloul principal.

Simona Halep, cap de serie numarul 21 si locul 19 WTA, s-a calificat, marti noapte, in turul doi la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, conform Mediafax. Halep a invins-o, in primul tur, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-2, dupa doua ore, pe Heather Watson Marea Britanie), pozitia 76 in ierarhia mondiala. In turul doi, Simona Halep o va intalni pe Donna Vekici Croatia), locul 65 WTA, care a trecut, cu scorul de 7-6 7/5), 4-6, 6-2, de Mariana Duque-Marino Columbia), pozitia 98 in .

Tenis: Perechea Alexandra Cadantu/Simona Halep, eliminata in primul tur al US Open

Perechea Alexandra Cadantu/Simona Halep a fost eliminata in primul tur al US Open, ultimul Grand Slam al anului, informeaza Mediafax. Cadanti si Halep au ratat calificarea in cel de al doilea tur al probei de.

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la US Open. Sorana Carstea si Alexandra Dulgheru, eliminate

Simona Halep continua sa fie intr-o forma excelenta si a obtinut calificarea in turul 3 la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Romanca de pe locul 19 WTA a avut nevoie doar de 59 de minute pentru a.

US Open: Simona Halep s-a calificat in turul trei

Simona Halep, locul 19 WTA, s-a calificat joi in turul trei al turneului de Grand Slam de la US Open. Jucatoarea romana a invins-o, in doua seturi 6-2, 6-1), pe croata Donna Vekic.

US Open: Simona Halep s-a calificat in turul trei. Sorana Cirstea si Alexandra Dulgheru, eliminate

Simona Halep, locul 19 WTA, s-a calificat joi in turul trei al turneului de Grand Slam de la US Open. Jucatoarea romana a invins-o, in doua seturi 6-2, 6-1), pe croata Donna Vekic.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )