Libnet.ro
UNICEF

01:05

Operatiune dramatica de salvare la Mamaia. Doi copii n-au mai putut iesi din apa

Antena3 Antena3,
Operatiune dramatica de salvare la Mamaia. Doi copii n-au mai putut iesi din apa

Alerta in statiunea Mamaia. Este in curso operatiune dramatica de salvare! Doi copii nu au mai putut iesi din apa, din cauza valurilor. continuă pe Antena3

Doi copii mici din Rosia Montana, raniti grav dupa ce s-au oparit cu apa fiarta. Au fost preluati de ambulante si dusi la spital

Doi copii minori din comuna Rosia Montana au ajuns la spital in stare grava dupa ce s-au oparit cu apa fiarta. Circumstantele in care s-a produs accidentul nu sunt cunoscute, deocamdata.

VIDEO Autocar plin cu turisti a luat foc pe DN1 la Azuga. Printre pasageri, o femeie insarcinata si doi copii

Un autocar in care se aflau 47 de persoane a luat foc, luni dimineata, pe DN1, la iesire din statiunea Azuga. Printre pasageri se afla o femeie insarcinata si doi copii. Nimeni nu a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Ce pedeapsa a primit bestia care a incercat sa omoare o femeie insarcinata. Victima a fost injunghiata in timp ce-si tinea in brate ceilalti doi copii

Curtea de Apel Suceava s-a pronuntat in cazul Marianei Plesca, femeia care a injunghiat-o din senin, de mai multe ori, pe concubina fratelui sau. Victima a scapat cu viata, insa ranile suferite au fost deosebit de grave.

Doi copii si bunicul lor, spulberati cu masina de un sofer grabit. Unul dintre minori a ajuns sub rotile autoturismului. Imagini socante!

Accident ingrozitor la intrarea in parcarea complexului Confort City din Popesti Leordeni. Un copil, care traversa impreuna cu bunicul lui, a ajuns sub rotile masinii din cauza unui sofer grabit. Potrivit unor surse, acesta vorbea la telefon in momentul producerii accidentului si s-ar fi grabit sa treaca de bariera cat mai repede dupa masina din fata pentru a nu plati taxa de parcare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )