Libnet.ro
UNICEF

16:45

Operatiunile din Marea Chinei de Sud de cautare a avionului Malaysia Airlines au fost sistate

B1 B1,
Operatiunile din Marea Chinei de Sud de cautare a avionului Malaysia Airlines au fost sistate

Noi informatii despre zborul 370 al companiei Malaysia Airlines. intr-o conferinta de presa, sustinuta astazi, premierul malaezian, Najib Razak, a declarat ca sistemele de transmisie de date ale aeronavei au. continuă pe B1

Operatiunile de cautare a avionului Malaysia Airlines au fost extinse in Marea Andaman, la sute de km fata de perimetrul initial

Operatiunile de cautare a avionului de pasageri disparut au fost extinse si in Marea Andaman , desi armata malayeziana anuntase initial ca a localizat aeronava cu ajutorul radarului. De la telefoanele.

Cautarile avionului disparut, oprite in Marea Chinei.

Premierul malaysian Najib Razak a anuntat sambata oprirea cautarii in Marea Chinei de Sud a avionului de tip Boeing 777 disparut de pe radare in urma cu o saptamana, din cauza unor informatii potrivit carora avionul a deviat de la ruta catre vestul peninsulei malaysiene. Punem capat operatiunilor noastre in Marea Chinei de Sud si reexaminam desfasurarea fortelor, a declarat seful Guvernului intr-o conferinta de presa. Miscarile zborului MH370, care a disparut in urma cu o saptamana de pe .

Un satelit chinez a reperat trei obiecte in Marea Chinei

Malaysia a trimis un avion catre o zona maritima in care trei obiecte plutitoare au fost descoperite de catre un satelit chinez, au anuntat autoritatile, in a sasea zi de cautari ale zborului MH370 Kuala Lumpur-Beijing, disparut de pe radare cu 239 de persoane la bord.

Posibile scenarii privind disparitia avionului Malaysia Airlines

Exista mai multe scenarii posibile care ar explica disparitia subita a avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines, la scurt timp dupa decolarea din Kuala Lumpur, sambata, in timp ce nicio urma a acestuia nu a fost identificata inca, relateaza AFP.

Buffett: Nu vindeti actiuni din cauza Chinei sau Ucrainei si stati departe de bitcoin

Miliardarul american Warren Buffett a recomandat investitorilor, intr-un interviu acordat CNBC si preluat de Mediafax, sa nu vanda actiuni din cauza tensiunilor din Ucraina sau a temerilor legate de incetinirea cresterii economice din China si sa stea.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )