Libnet.ro
UNICEF

01:05

Operatiunile de salvare dupa cutremurul din Albania s-au incheiat. Bilantul seismului: 51 de morti, aproximativ 2.000 de raniti

Adevărul Adevărul,
Operatiunile de salvare dupa cutremurul din Albania s-au incheiat. Bilantul seismului: 51 de morti, aproximativ 2.000 de raniti

Operatiunile de salvare si recuperare a supravietuitorilor cutremurului din Albania s-au incheiat, a anuntat, sambata, premierul Edi Rama. Bilantul seismului este de 51 de morti, iar autoritatile cred ca printre ruine nu mai este niciun cadavru, relateaza AP. continuă pe Adevărul

Ce anunta Gheorghe Marmureanu pentru Romania, dupa cutremurul din Albania. Ce se va intampla

Un cutremur de 6,3 grade pe scara Richter s-a petrecut marti, 26 noiembrie, in vestul Albaniei, la ora locala 03:54. Cel putin 23 de oameni au murit si alte cateva sute au fost raniti. Ce anunta Gheorghe Marmureanu, presedinte onorific al INFP, pentru Romania, dupa cutremur? Ce se va intampla? Ce anunta Gheorghe Marmureanu pentru .

Localitati intregi distruse de cutremurul din Albania. O echipa Antena 3 ii insoteste pe salvatori - VIDEO

Zeci de oameni din orasul Thumana stau pe strada de ieri dimineata, dupa ce au ramas fara locuinte, in urma cutremurului de 6,4 care a zguduit Albania. Cel putin 24 de oameni au murit si peste 650 sunt.

ANUNTUL ingrijorator facut de Gheorghe Marmureanu, pentru ROMANIA, dupa CUTREMURELE din Albania! Cand va avea loc MARELE SEISM in tara noastra

Albania este zguduita de zeci de cutremure, de 2 zile. GINA PISTOL A PATIT-O iN ASIA! VEDETA A AVUT NEVOIE URGENTA DE AJUTOR! IMAGINI CUTREMURATOARE GALERIE FOTO-VIDEO) Cel putin 25 de oameni au murit si.

Albania: Operatiunile de salvare dupa cutremurul devastator s-au incheiat. Bilant sumbru: 51 de morti, 2000 de raniti si mii de persoane care au ramas fara adapost

Operatiunile de salvare si recuperare a supravietuitorilor cutremurului produs marti in Albania s-au incheiat, a anuntat, sambata, premierul Edi Rama. Bilantul seismului este cat se poate de sumbru: 51 de.

MAI: Echipa romaneasca de salvare a inceput interventia in Albania, dupa cutremurul devastator

Echipa romaneasca de salvare formata din 52 de pompieri a inceput, miercuri, operatiunile in Albania dupa cutremurul care a avut loc in aceasta tara marti dimineata. Imediat dupa aterizarea pe.

Bogdan Aurescu a vorbit cu omologul din Albania despre cutremurul devastator: Se analizeaza posibilitati suplimentare de ajutorare

Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a avut o convorbire telefonica vineri cu omologul sau albanez, Gent Cakaj. Printre subiectele abordate a fost si cel al urmarilor cutremurului devastator din Albania, in.

Seismul din Albania: Bilantul mortilor a ajuns la 40

Echipele de salvare care cauta sub ruine dupa puternicul cutremur din Albania au gasit alte 10 cadavre, ceea ce face ca numarul total al persoanelor decedate in urma catastrofei sa ajunga la 40, a anuntat joi Ministerul Apararii, relateaza AFP.

Stirile ProTV: Corespondenta din Albania. Povestea celor doi soti care au murit imbratisati in blocul prabusit

Situatia din Albania ramane dramatica, la doua zile de la cutremurul devastator cu magnitudinea de 6,4 pe Richter. Autoritatile au anuntat ca sunt cel putin 32 de morti in urma seismului si peste 600 de raniti.

Povestea sotilor imbratisati, scosi morti de sub daramaturi. Imagini infioratoare din Albania

Cutremur Albania, 6,4 grade pe Richter, cel putin 40 de morti, 10 cadavre recuperate de sub daramaturi, 2 dintre ele. scoase impreuna. Povestea sotilor imbratisati, protejandu-se unul pe celalalt in timpul tragediei. Imagini infrioratoare. Seism Albania. Povestea sotilor imbratisati, scosi morti de sub daramaturi Un cutremur extrem de puternic a avut loc in dimineata zilei de .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )