Libnet.ro
UNICEF

10:30

OPINII Cum va avansa digitalizarea in companiile din Romania in 2021?

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OPINII Cum va avansa digitalizarea in companiile din Romania in 2021?

Multe echipe de management ale companiilor din Romania nu discutau despre digitalizare acum 12 luni. in multe companii nici acum subiectul acesta nu este prioritar pe agenda acestora, pentru ca se discuta despre reducerea costurilor, eficientizare, productivitate si realizarea bugetelor. insa digitalizarea este raspunsul, macar partial, la multe dintre aceste preocupari. continuă pe Ziarul Bursa

Companiile din zona euro se asteapta la o crestere a productivitatii dupa pandemie

Companiile din zona euro se asteapta sa iasa din pandemie mai eficiente, gratie unei utilizari sporite a tehnologiilor digitale si a muncii la distanta, arata rezultatele unui sondaj publicat luni de Banca Centrala Europeana BCE), informeaza Reuters.

Costi Ionita a marturisit ce are de gand sa faca la Survivor Romania 2021. Ce colegi norocosi are

Costi Ionita a marturisit ce are de gand sa faca la emisiunea Survivor Romania 2021. Ce colegi norocosi are compozitorul, cititi in articolul de mai jos. Costi Ionita a plecat in Republica Dominicana pentru a participa la Survivor Romania. De ce crede el ca ar putea castiga show-ul TV Costi Ionita a dezvaluit ce va .

Cine este, de fapt, Daniel Pavel, noul prezentator al Survivor Romania 2021

Dan Cruceru a parasit proiectul Survivor in detrimentul familiei, a detaliat acesta, iar locul sau a fost cupat rapid. Cine este Daniel Pavel? Barbatul va fi la carma celei mai asteptate provocari din 2021. Cine este noul prezentator al Survivor Romania 2021? Detalii despre Daniel Pavel Survivor Romania se apropie cu pasi repezi. Noul sezon .

Veste teribila pentru copiii din Romania. Nu se intampla nici in 2021: Guvernul a facut anuntul trist

Statul s-a angajat, statul s-a sustras. Copiii din Romania nu primesc cei 500 de euro pentru educatie nici in 2021. Amanarea e oficiala, aflam dintr-o ordonanta care a fost oficializata in ultima zi din 2020. Fara sprijin de la Guvern pentru copiii Romaniei: nu vor primi cei 500 de euro pentru educatie nici in 2021 .

invatatorii si profesorii din Romania, loviti la buzunare: de ce vor fi platiti in functie de performanta

Ministrul Educatiei vrea sa aduca scoala romaneasca in secolul 21, incepand cu stimularea performantei in randul profesorilor prin bani mai multi. Cadrele didactice din Romania au.

Dezastru pentru soferii din Romania: anuntul despre benzina si motorina care spulbera toate planurile

Vin surprize neplacute pentru soferii din Romania la inceput de an si totul are legatura cu preturile la benzina si motorina. Pretul petrolului a fost extrem de volatil in ultima.

Cum a pus 2020 frana pe piata auto din Romania si cat de sifonata a iesit Dacia

2020 a reprezentat un an plin de provocari pentru piata auto din Romania, iar pandemia a lovit puternic si in constructorii care fac masini la noi in tara - adica Dacia si Ford. 2020 n-a.

Vedeta din Romania care s-a pensionat ca sa poata supravietui: Faliment scrie pe mine! Bancile nu au rabdare

De cateva saptamani, poetul si prezentatorul de televiziune este pensionar. El spune ca, dupa ce restaurantele sale din Capitala au dat faliment, a trebuit sa faca acest pas ca sa se poata descurca. Motivul pentru care s-a pensionat Mircea Dinescu Celebrul poet, Mircea Dinescu s-a pensionat. Poetul sustine ca nu se simte deloc pensionar, insa, .

Editiadedimineata.ro: Primul studiu din Romania despre impactul pandemiei asupra sanatatii fizice si mintale a populatiei

Romanii sunt mai tristi, mai furiosi, mult mai anxiosi si au un sentiment sporit de singuratate, toate fiind efecte directe ale pandemiei SARS-Cov-2, arata primul studiu din Romania despre impactul pandemiei asupra sanatatii fizice si mintale a populatiei. Specialistii care au realizat studiul trag un semnal de alarma in contextul in care rezultatele preliminare ale studiului arata ca pandemia de coronavirus a avut efecte semnificative asupra sanatatii mintale a populatiei din Romania: 42% dintre respondenti au raportat o inrautatire a stresului, iar aproximativ o treime dintre respondenti au raportat o inrautatire a nervozitatii.

Abuzurile indurate de o cantareata din Romania: Am fost batuta pana ma scapam pe mine

Povestea de viata dramatica a cantaretei de muzica populara Rodica Mitran. Vedeta a marturisit ca tatal ei i-a provocat traume psihice de nesuportat si de neuitat nici in ziua de astazi. Rodica Mitran, batuta de tata. Cantareata de muzica populara a trecut prin abuzuri teribile Cantareata a fost martora momentului cand tatal ei a vrut .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )