Libnet.ro
UNICEF

05:30

Opt seisme in 12 ore, in judetul Galati: INFP: Este vorba despre o secventa multipla in desfasurare

B1 B1,
Opt seisme in 12 ore, in judetul Galati: INFP: Este vorba despre o secventa multipla in desfasurare

Opt seisme produse in numai 12 ore. Acesta este cosmarul pe care l-au trait incepand de joi noapte locuitorii din localitatea Izvoarele, judetul Galati. Cel mai puternic dintre seisme a fost inregistrat cu. continuă pe B1

Opt cutremure produse in judetul Galati, in mai putin de 12 ore

38:in total, 8 cutremure s-au produs, incepand de joi noapte, in judetul Galati. Trei cutremure de intensitate mica s-au produs joi dimineata in judetul Galati, iar un al patrulea cutremur a.

Trei cutremure s-au produs in mai putin de doua ore, in judetul Galati. Un al patrulea seism, produs in judetul Braila

Trei cutremure de intensitate mica s-au produs joi dimineata in judetul Galati, iar un al patrulea cutremur a avut loc in judetul Braila. Cel mai puternic dintre acestea, cu magnitudinea 3,6, s-a produs la ora.

Seful Institutului National pentru Fizica Pamantului: Seismele din judetul Galati sunt normale

Reprezentantii INFP sustin ca, din punct de vedere geofizic, cutremurele mici si frecvente care au avut loc in ultima perioada in judetul Galati nu sunt decat niste miscari firesti.

Trei cutremure s-au produs in mai putin de doua ore, in Galati

Trei cutremure de intensitate mica s-au produs joi dimineata in judetul Galati. Cel mai puternic dintre acestea, cu magnitudinea 3,6, s-a produs la ora locala 4. 36, informeaza Centrul Seismologic.

Judetul Galati, zguduit, din nou, de trei cutremure.

Trei cutremure de intensitate mica s-au produs joi dimineata in judetul Galati, conform b1. ro. Cel mai puternic a avut magnitudinea 3,6 si s-a produs la ora locala 4. 36, informeaza Centrul Seismologic Est-Mediteraneean. Seismul s-a produs la o adancime de 5 kilometri. Cele mai apropiate localitati de epicentru au fost Galati 17 km), Braila 30 km), Macin 38 km), Tecuci 51 km), Focsani 56 km). Acesta este cel de-al 17-lea cutremur produs in zona in ultimele 11 zile. Citeste si .

STARE DE ALERTA in judetul Galati. Vezi ce s-a intamplat.

Reprezentantii Prefecturii Galati spun ca asteapta in doua saptamani rezultatele specialistilor de la Institutul pentru Fizica Pamantului care au instalat aparatura in zona localitatilor Slobozia Conachi - Izvoarele, unde in septembrie s-au inregistrat noua cutremure si ca sunt in alerta. , informeaza Mediafax. Initial, prefectul judetului Galati, Emanoil Catalin Bocaneanu, a dispus ca o echipa a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta sa mearga in zona unde au avut loc cutremurele, dupa .

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )