Libnet.ro
UNICEF

12:45

Orange, pe crestere in Franta pentru prima data dupa 2009

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Orange, pe crestere in Franta pentru prima data dupa 2009

Operatorul francez de telecomunicatii Orange SA, prezent si pe piata din Romania, a raportat ieri o crestere a cifrei sale de afaceri in al doilea trimestru, gratie unei reveniri pe crestere a veniturilor realizate in Franta, o premiera in ultimii opt ani, informeaza Reuters, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

in Portul Constanta au inceput lucrari de dragaj, pentru prima data dupa 2008

A inceput dragajul de intretinere in porturile maritime romanesti. Prima nava de dragaj lucreaza in Portul Midia, pe senalul de intrare in port.

Angelina Jolie vorbeste pentru prima data despre viata de dupa divort. incercam sa ne vindecam familia

Dupa doua luni, Angelina Jolie a prins curaj sa vorbeasca despre cum arata viata sa dupa divortul de Brad Pitt. Artista a spus totul intr-un inteviu pentru publicatia Vanity Fair, potrivit.

FOTO Cetatea Feldioara, refacuta dintr-o ruina, isi deschide portile pentru turisti pentru prima data dupa 30 de ani

Lucrarile la Cetatea Fledioara au fost terminate dupa trei ani de restaurari. S-a facut receptia, urmeaza amenajarea muzeelor, iar din septembrie fortificatia va putea fi vizitata de turisti. Lucrarile au costat 12 milioane de lei.

Ministrul pentru Afaceri Europene, dupa ce premierul s-a aratat nemultumit ca ministerele nu au nominalizat persoanele care se vor ocupa de presedintia Romaniei la Consiliul UE: Rugamintea noastra este sa aiba grija si la calitatea nominalizarilor

Premierul Mihai Tudose s-a aratat nemultumit joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca sunt ministere care nu au transmis listele cu persoanele care se vor ocupa de pregatirea Romaniei pentru presedintia Consiliului European. A fost un termen pentru saptamana aceasta. Este ultimul termen, a spus Tudose. La randul sau, ministrul delegat pentru afaceri europene, Victor Negrescu, a declarat ca rugamintea noastra este sa aiba grija si la calitatea nominalizarilor si la faptul ca acei oameni trebuie sa fie oameni din sistemul public, care vor ramane acolo si vor fi pregatiti in aceasta directie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )