Libnet.ro
UNICEF

14:45

Un oras din cea mai defavorizata zona a Romaniei a ajuns sa aiba cea mai mare densitate de spatii comerciale din tara

Adevărul Adevărul,
Un oras din cea mai defavorizata zona a Romaniei a ajuns sa aiba cea mai mare densitate de spatii comerciale din tara

Municipiul Suceava ocupa primul loc la nivel national in privinta celei mai ridicate densitati a spatiilor de retail la mia de locuitori. Cu o suprafata de 1. 170 de metri patrati la mia de locuitori, Suceava devanseaza orase precum Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Constanta sau Craiova. continuă pe Adevărul

Lumea se confrunta cu cea mai grava criza umanitara din ultimii 70 de ani

Lumea se confrunta cu cea mai grava criza umanitara dupa 1945, a anuntat ONU, precizand ca peste 20 de milioane de oameni prezinta risc de foamete in Yemen, Somalia, Sudanul de Sud si Nigeria, relateaza BBC News. Subsecretarul general pentru afaceri umanitare, Stephen O 'Brien, a lansat un apel catre comunitatea internationala pentru a contribui evitarea unei catastrofe.

ONU: Lumea traieste cea mai mare criza umanitara din 1945 incoace

Lumea traieste in prezent cea mai mare criza umanitara din 1945, a tras un semnal de alarma ONU, avertizand mai ales asupra riscului de foamete care ameninta circa 20 de milioane de persoane, transmite EFE.

Cea mai mare compania aeronautica din Romania investeste 10 milioane de euro intr-o hala uriasa pentru mentenanta

Cea mai mare companie din industria aeronautica romaneasca pregateste o investitie uriasa in apropierea Aeroportului International din Iasi.

Colectia Vault 7 este cea mai mare serie de publicatii de documente confidentiale

Colectia de documente confidentiale a CIA aparuta marti, este cea mai mare serie de publicatii a agentiei WikiLeaks, a declarat purtatorul de cuvant si editorul-sef Julian Assange.

Cea mai gustoasa reteta haiduceasca: pui ca la Ciocanesti. Ce este jiul, ingredientul care-i da preparatului aroma deosebita

Maramuresul si Bucovina sunt legate printr-un pas, unde se gaseste o asezare cu cateva sute de suflete, Ciocanesti. Locuitorii au devenit cunoscuti in toata Romania printr-un preparat pe care haiducii il pregateau pe vremuri in padurile din zona, cand se ascundeau de potera.

Epidemie de rujeola intr-un oras din Ungaria

O epidemie de rujeola a izbucnit in orasul maghiar Mako, aflat la 120 de kilometri de Timisoara, unde mai multi angajati ai spitalului s-au imbolnavit, iar conducerea a decis sa inchida spitalul, anunta Digi 24. Directorul spitalului spune ca virusul este posibil sa provena din tara noastra, prin intermediul unui pacient roman internat in spitalul maghiar.

Motivul ULUITOR pentru care un oras din Romania a declarat STARE DE ALERTA timp de 10 zile

Autoritatile din municipiul Orsova au declarat stare de alerta in perioada 8-18 martie pentru ca nu au fost ridicate deseurile menajere ale oamenilor din data de 6 ianuarie, a declarat marti, prefectul.

Luis Enrique a raspuns la cea mai asteptata intrebare: mai pleaca de la Barcelona dupa meciul fabulos cu PSG?

Tehnicianul catalanilor a anuntat, la cateva zile dupa esecul de la Paris 0-4), ca nu va mai continua pe banca formatiei blau-grana in urmatoarea stagiune. Dupa Miracolul de pe Camp Nou, jurnalistii au vrut sa stie daca antrenorul s-a razgandit.

Top 5 producatori de medicamente din Romania. Ce companie a inregistrat cea mai mare cifra de afaceri

Industria farmaceutica din Romania continua sa se dezvolte indiferent de taxele impuse de stat producatorilor de medicamente. Conform calculelor APMGR, peste 2. 000 de medicamente generice au disparut de pe piata in ultimii ani, fiind inlocuite cu.

Investitii de peste 5 milioane de euro la Ciugud, comuna cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din tara

Comuna din Alba cu investitii de 20 de milioane de euro din fonduri europene ar eplanuri mari si pentru anul 2017. Primarul Gheorghe Damian afirma cu bugetul de investitii pentru acest an se ridica la peste 5 milioane de euro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )