Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orasele si cartierele din Romania cu cea mai proasta calitate a aerului

Antena3 Antena3,
Orasele si cartierele din Romania cu cea mai proasta calitate a aerului

Ploiesti, Calarasi si Bucuresti sunt orasele din Romania in care calitatea aerului este cea mai scazuta. La polul opus se afla orase precum Brasov, Miercurea Ciuc si Sfantu Gheorghe,. continuă pe Antena3

Ploiesti, Calarasi si Bucuresti sunt orasele cu cea mai scazuta calitate a aerului. Brasov, Miercurea Ciuc si Sfantu Gheorghe stau cel mai bine

Ploiesti, Calarasi si Bucuresti au fost desemnate orasele cu cea mai scazuta calitate a aerului din Romania, potrivit unei cercetari realizate de platforma de anunturi imobiliare Storia. ro. Foarte rau stau si orase precum Focsani, Galati si Slatina, iar cel mai bun aer considera ca il respira locuitorii din Brasov, Miercurea Ciuc, Sfantu Gheorghe si Ramnicu Valcea.

STUDIU Care este orasul cu cea mai scazuta calitate a aerului din Romania. Pe ce loc se plaseaza Bucurestiul

Ploiestul este orasul cu cea mai scazuta calitate a aerului din Romania, arata un clasament intocmit recent de storia. ro. Bucurestiul se plaseaza abia pe locul trei, arata topul mentionat. De cealalata parte, cele mai putin poluate orase din Romania sunt Brasov, Miercurea Ciuc si Sfantu Gheorghe.

Ploiestenii, iN PERICOL! Poluarea atinge COTE ALARMANTE. Topul oraselor cu cea mai scazuta calitate a aerului

Ploiestiul este cel mai poluat oras, ploiestenii respirand aerul cu cea mai scazuta calitate din Romania, potrivit unui studiu realizat de Storia. Orasul este inconjurat de fabrici precum.

Moldova, regiune napastuita. Cea mai saraca zona a tarii plateste cea mai scumpa energie, la cea mai slaba calitate |GRAFICE

Avaria masiva din sistemul energetic de saptamana trecuta a repus pe tapet problema retelelor vechi de electricitate. in cinci din cele opt zone de distributie opereaza companii private, insa efectele nu sunt foarte vizibile. Cea mai grava situatie e in Moldova.

Presa franceza, despre victoria lui Emmanuel Macron si Marine Le Pen: Doi candidati care se considera antisistem au ajuns in turul doi al alegerilor prezidentiale din Franta. Cea mai mare parte a clasei politice indeamna electoratul sa blocheze ascensiune

Proeuropeanul Emmanuel Macron si lidera extremei dreapta Marine Le Pen incep, luni, batalia in turul doi al alegerilor prezidentiale, dupa victoria din primul tur de scrutin, care a avut loc duminica. Astfel, in cursa pentru presedintia Frantei au ramas doi candidati total opusi, insa care se considera antisistem.

Neacsu, Erste Asset Management: Guvernul actual are cel mai fragil buget dintre toti membrii UE; Romania are cea mai mica pondere a veniturilor fiscale in PIB, circa 25%

Guvernul actual are cel mai fragil buget dintre membrii Uniunii Europene UE), Romania avand cea mai mica pondere a veniturilor publice in PIB, a declarat miercuri Dragos Neacsu, membru in Consiliul director al Romanian Business Leaders RBL) si seful Erste Asset Management, intr-o conferinta de presa organizata de RBL. Indiferent de orientarea ideologica si de structura partinica, Guvernul are in maini cel mai fragil buget dintre toti membrii UE. Romania are cea mai mica pondere a veniturilor fiscale in PIB, circa 25%, la distanta de mai bine de 10 puncte procentuale de statele Europei Centrale cu care indeobste ne comparam. Ungaria are 38%, Croatia - 37%, Cehia si Polonia - 34% si 35% din PIB, spus miercuri Dragos Neacsu.

Cine e cea mai SCUMPA cantareata de muzica populara din Romania: Cate mii de EURO iau pe o cantare Irina Loghin, Maria Ciobanu, Maria Cirneci, Ionut Dolanescu si altii

Cea mai scumpa cantareata de muzica populara nu e nici Irina Loghin si nici Maria Ciobanu! O solista din Banat bate toate recordurile, cu un tarif oficial de 5. 000 de euro pentru o cantare, anunta.

Cea mai batrana mama din Romania isi pregateste fiica pentru momentul cand va ramane singura

Cea mai batrana mama din lume, Adriana Iliescu, cea care va implini o varsta rotunda, 80 de ani,isi pregateste fiica pentru aici cand ea nu va mai fi, potrivit.

Avalansa de la Balea-Lac - 23 de morti. Cum s-a petrecut cea mai mare tragedie montana din Romania

17 aprilie 1977. La Balea avea sa se consume cea mai mare tragedie montana din Romania. O avalansa si cateva secunde au facut sa dispara 23 de persoane. Printre acestea, 19 elevi cu varste intre 15 si 18.

Descoperire in Oltenia: Cea mai mare punga de gaz a Romaniei e si mai mare

Productia de gaze din zacamantul Totea din Oltenia, cel mai mare de acest fel din Romania, a depasit asteptarile. Iar rezervele de gaze sunt mai mari decat estimarile anterioare. Timp de 20 de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )