Libnet.ro
UNICEF

05:30

Orasul din lume unde traiesc doar femei. Cea mai in varsta are 35 de ani

Antena3 Antena3,
Orasul din lume unde traiesc doar femei. Cea mai in varsta are 35 de ani

Intr-un oras din sud-estul Braziliei locuiesc doar femei cu varste cuprinse intre 20 si 35 de ani. Chiar daca multe dintre femeile din orasul Noivo do Cordeiro sunt casatorite, sotii lor sunt . continuă pe Antena3

Cele mai suprinzatoare insule din lume. Unde se afla peticul de pamant de forma unui calut de mare

Exista foarte multe peisaje uimitoare pe Pamant, iar natura nu inceteaza niciodata sa uimeasca. Rasarite din oceane, insulele pot oferi imagini interesante daca sunt privite de sus.

Ilinca Vandici, in lacrimi la un eveniment: Te iubesc! Toate premiile din lume, pentru tine!

Ilinca Vandici a facut o afirmatie foarte emotionanta despre mama ei. Prezentatoarea celei mai urmarite emisiuni de moda a participat la un eveniment monden, unde a fost intrebata cui ar acorda un premiu.

Orasul din Romania care a ajuns pe lista scurta a americanilor, imediat dupa Geneva

Printre orasele care merita sa fie vizitate de turistii din toata lumea, se numara si Timisoara, care ocupa locul secund dupa Geneva, informeaza US News. Turistii care vor sa se aventureze in.

Tillerson a vizitat inchisoarea din Vietnam unde a fost tinut prizonier McCain. Donald Trump s-a ferit sa participe la razboi

Secretarul de stat al SUA, Rex Tillerson, a vizitat sambata, la scurt timp dupa sosirea sa la Hanoi, vestigiile transformate in muzeu ale unei inchisori unde au fost tinuti prizonieri militari americani capturati in timpul razboiului din Vietnam.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )