Libnet.ro
UNICEF

19:00

Tillerson a vizitat inchisoarea din Vietnam unde a fost tinut prizonier McCain. Donald Trump s-a ferit sa participe la razboi

România Liberă România Liberă,
Tillerson a vizitat inchisoarea din Vietnam unde a fost tinut prizonier McCain. Donald Trump s-a ferit sa participe la razboi

Secretarul de stat al SUA, Rex Tillerson, a vizitat sambata, la scurt timp dupa sosirea sa la Hanoi, vestigiile transformate in muzeu ale unei inchisori unde au fost tinuti prizonieri militari americani capturati in timpul razboiului din Vietnam. continuă pe România Liberă

Trump si Putin au vorbit pe apucate la summitul APEC din Vietnam. Echipele americano-ruse n-au reusit sa-i puna fata-n fata, la dialog

Pentru ca presedintele american, Donald Trump, si omologul sau rus, Vladimir Putin, sa aiba o intrevedere oficiala la summitul APEC din Vietnam, trebuia ca cele doua echipe de diplomati si consilieri sa stabileasca un numitor comun in privinta viitorului Siriei .

Locul din Romania unde se afla cel mai pur aer de pe planeta

Locul din Romania unde se afla cel mai pur aer de pe glob este o statiune din Prahova. Salina Slaniceste cea mai mare din Europa ca dimensiuni, volumul de sare exacavata fiind de 2. 9 milioane de.

IPSCalinic, cu fes in cap la un eveniment cultural desfasurat la Casa Sindicatelor din Arges, unde toti participantii au inghetat de frig (FOTO)

Frig frig, dar cat se poate de frumos. Aceasta a fost atmosfera la concursul international de muzica veche Sus pe Arges, la izvoare de la Pitesti. Muzica buna i-a incantat pe cei.

Alerta in Germania. Aeroportul din Hamburg a fost inchis

Aeroportul international din Hamburg a fost inchis, joi seara, timp de aproximativ o ora, dupa ce doi indivizi au patruns pe una dintre pistele aeroportului, a anuntat un purtator de cuvant al.

Proprietarul celui mai mare retailer din Balcani a fost arestat in Londra

Ivica Todoric, proprietarul Agrokor, celmai mare retailer din Balcani, a fost arestat in Londra, in baza unui mandat european de arestare, emis de Croatia. Todoric a declarat, in fata unei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2503 seconds )