Libnet.ro
UNICEF

00:07

Orasul din Romania care a montat prize pentru masini electrice

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Orasul din Romania care a montat prize pentru masini electrice

Primaria Brasov a prezentat proiectul pilot pentru montarea de prize de incarcare a vehiculelor electrice si hibrid in parcarile publice din municipiu, utilizand infrastructura de iluminat public. Facilitatea este oferita in cadrul proiectului de. continuă pe Wall-Street Ro

Caru' cu Vedete: Ea este actrita din Romania care a jucat cu Brad Pitt in cel mai nou film, Fury; Loredana Chivu, fotografiata in timp ce se dezbraca! Poza face furori pe internet; Oana l-a inselat pe Viorel Lis cu un barbat mai tanar?

Andreea Balan a renuntat la haine si s-a pozat asa! Iubitul american va innebuni cand o va vedea. De cand iubeste din nou, Andreea Balan. Mama lui Laurette s-a iubit cu un african si un american, dar se marita cu un brailean. De la razboi, la nunta! Dupa ce s-a luptat ca o leoaica.

Simona Halep, prima jucatoare din Romania care invinge numarul 1 WTA

Evolutia Simonei Halep la Singapore a transformat-o pe romanca intr-un dintre favoritele la castigarea competitiei. Victoria cu 6-0, 6-2, in fata Serenei Williams, a fost prima a unei romance impotriva unui lider .

Microintreprinderile din Romania ce intrunesc normele UE vor trece la sistemul european de raportare financiara

Operatorii economici din Romania care se vor incadra in categoria microintreprinderilor, potrivit normelor europene, vor beneficia de sistemul european de raportare financiara simplificat specific microintreprinderilor, conform unui proiect de OUG si a doua proiecte de Ordin de ministru, care transpun prevederile noii Directive europene contabile.

INTERVIU Dr. Dorin Claici, singurul medic urolog din Romania care opereaza adenomul de prostata cu laser prin metoda HoLep: Pacientii pot pleca acasa a doua zi dupa operatie

O echipa medicala din cadrul Spitalului MedLife Genesys din Arad, coordonata de dr. Dorin Claici, medic primar urologie, a realizat in vara, cu succes, o interventie de enucleere laser a prostatei HoLep: Holmium Laser Enucleation of the Prostate folosirea energiei laser pentru indepartarea tesutului adenomatos), interventie care se practica doar in cadrul acestui spital. Dr. Dorin Claici, care a operat mai mult de 300 de pacienti prin aceasta metoda, explica, intr-un interviu acordat MedLive. ro, in ce consta aceasta, caror pacienti ii este adresata, in cat timp se recupereaza pacientii si ce investigatii sunt necesare. Intra pe MedLive. ro pentru interviul cu dl. Dorin Claici.

CE aproba investitii de 57 mil. euro pentru proiectul RO-NET din Romania

Comisia Europeana CE) a aprobat o investitie de 57,1 milioane de euro, parte a unui proiect de 69 milioane de euro, pentru dezvoltarea unei infrastructuri de banda larga de 3. 265 km, in zonele din Romania in care nu exista retele de comunicatii.

CE a aprobat o investitie de 57 milioane de euro pentru infrastructura de banda larga din Romania

Comisia Europeana CE) a aprobat o investitie de 57,1 milioane de euro, parte a unui proiect de 69 milioane de euro, pentru dezvoltarea unei infrastructuri de banda larga de 3. 265 km, in zonele din Romania in care.

Avertismentul CNADNR pentru toti soferii din Romania

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania avertizeaza soferii din Romania ca vremea se va raci accentuat in perioada urmatoare si vor avea loc ploi abundente care pe alocuri se pot transforma in lapovita si ninsori.

Accor intentioneaza sa vanda 46 de hoteluri, inclusiv din Romania, catre grupul polonez Orbis

Grupul hotelier Accor a prezentat o oferta de vanzare a 46 de hoteluri din Europa Centrala si de Sud-est, inclusiv din Romania, pentru care cere 142 de milioane de euro, catre cel mai mare grup hotelier din Polonia, Orbis, informeaza Reuters.

BVB promoveaza piata de capital din Romania in randul investitorilor din Londra

Progresele recente ale pietei de capital din Romania au fost prezentate investitorilor institutionali din Londra in cadrul unei conferinte organizate ieri, de Bursa de Valori Bucuresti BVB), in cooperare cu Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) si Bloomberg.

BEI a extins cu 150 milioane euro creditul catre Banca Transilvania pentru sustinerea proiectelor din Romania

Banca Europeana de Investitii a aprobat astazi extinderea cu 150 milioane de euro a imprumutului catre Banca Transilvania, pentru a sustine proiectele mici si mijlocii dezvoltate de IMM-uri si de companii de talie medie in industrie, servicii, agricultura si infrastructura din Romania.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )