Libnet.ro
UNICEF

15:45

Orban, apel pentru mobilizarea la vot: 6 decembrie reprezinta un moment de cotitura. Alegerile parlamentare sunt decisive

Hotnews Hotnews,
 Orban, apel pentru mobilizarea la vot: 6 decembrie reprezinta un moment de cotitura. Alegerile parlamentare sunt decisive

Pe final de campanie electorala, Ludovic Orban a facut, joi, apel la romani sa iasa duminica la vot si sa acorde increderea PNL, precizand ca neatentia din urma cu patru ani, cand prezenta a fost redusa, a adus PSD la putere, social-democratii fiind la un pas de a captura Romania. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban, mesaj pentru romani: E extrem de important sa veniti la vot! Va garantez ca exercitarea dreptului la vot se va face in cele mai sigure conditii de protejare a sanatatii (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, i-a indemnat joi seara pe romani sa mearga la vot duminica, pentru a alege membrii noului Parlament. Seful Guvernului a dat asigurari ca prin prezentarea la urne, cetatenii nu sunt.

Curs BNR pentru miercuri, 2 decembrie 2020. Efectele crizei economice se resimt asupra leului

Astazi, 2 decembrie 2020, dupa ora 13:00, va fi publicat noul curs BNR la zi al principalelor valute de schimb. Ramane sa vedem daca deprecierea leului continua, sau daca BNR a reusit sa stopeze declinul in fata monedei europene. Curs BNR pentru miercuri, 2 decembrie 2020 Criza de sanatate provocata de pandemie a adus in .

Cursul BNR pentru joi, 3 decembrie 2020. Banca Nationala a Romaniei, sarcina grea de oprire a inflatiei

Astazi, dupa ora 13:00, vom avea parte de cursul BNR pentru cele mai importante monede de schimb. Daca ieri s-a constatat o diminuare a deprecierii leului fata de euro, ramane sa vedem astazi care va fi pozitia monedei nationale. Sarcina BNR, una grea in vreme de pandemie in aceasta perioada grea, de criza epidemiologica, dar .

Curs de schimb BNR pentru marti, 1 decembrie 2020. BNR restabileste echilibrul intre leu si euro

Astazi Banca Nationala a Romaniei va emite un nou curs de schimb pentru valutele importante. Daca la ultima afisare BNR a intervenit in piata, ramane sa vedem ce se va intampla astazi, dupa ora 13:00. Interventiile BNR in piata menite sa stabilizeze deprecierea Criza financiara componentele pietei financiare cu efecte negative asupra economiei reale. Romania .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )