Libnet.ro
UNICEF

05:45

Orban: Daca un profesor face doar sase din zece ore online, pentru patru nu trebuie platit. E simplu

Hotnews Hotnews,
 Orban: Daca un profesor face doar sase din zece ore online, pentru patru nu trebuie platit. E simplu

Profesorii nu trebuie platiti pentru orele online pe care nu le sustin, iar cei care refuza sa predea astfel nu au ce cauta in sistem, spune premierul Ludovic Orban. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban, avertisment pentru profesori: Daca un dascal face doar sase din zece ore online, pentru patru nu trebuie platit. E simplu. Daca refuza, nu mai are ce cauta in sistemul de educatie (VIDEO)

Scoala online da batai de cap nu doar elevilor, ci si dascalilor. Dupa cum se stie inca din primavara, multi profesori nu au tinut nici macar o ora online cu elevii, motivand ca nu au infrastructura.

Luis Lazarus face praf vedetele din online! Chilotarese care isi imagineaza ca sunt influencerele lui peste prajit

Luis Lazarus a vorbit despre relatia pe care are o are cu iubita sa, Andreea Loulou, dar si-a dat cu parerea si despre vedetele din Romania care apar in spatiul online. Luis Lazarus face praf vedetele din online! Luis Lazarus a sarbatorit recent zece ani de relatie cu iubita sa. Cum de au rezistat atat .

Noua din zece pacienti vindecati de coronavirus au raportat efecte secundare dupa boala - studiu sud-coreean

Noua din zece pacienti cu coronavirus au raportat, dupa ce s-au vindecat, probleme medicale precum oboseala, efecte psihologice si pierdea simturilor mirosului si gustului, potrivit unui studiu preliminar desfasurat in Coreea de Sud, transmite Reuters.

ORBAN: Daca Parlamentul nu vrea sa stabileasca data alegerilor, nu ai ce sa le faci parlamentarilor

Premierul Ludovic Orban a declarat marti referitor la decizia CCR care a stabilit ca Parlamentul decide data alegerilor parlamentare ca i se pare ceva foarte straniu si a adaugat ca in cazul in care Legislativul nu vrea sa stabileasca data respectiva, nu ai ce sa le faci parlamentarilor, conform Agerpres.

Creste numarul scolilor din Capitala aflate in scenariul rosu: in alte 10 unitati de invatamant orele se vor face doar online

Creste numarul unitatilor scolare din Capitala care ar urma sa treaca in scenariul rosu. Potrivit news. ro, Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta se reuneste joi pentru a aproba.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )