Libnet.ro
UNICEF

22:46

Orban: Dancila va raspunde personal daca pierdem portofoliul de Transporturi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Orban: Dancila va raspunde personal daca pierdem portofoliul de Transporturi

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat miercuri ca premierul Viorica Dancila va raspunde personal pentru posibila pierdere a portofoliului pe Transporturi in Comisia Europeana in cazul in care candidatul PSD va fi din nou respins. El i-a solicitat. continuă pe Wall-Street Ro

Orban: Dancila va raspunde personal in cazul in care Romania va pierde portofoliul transporturilor in Comisia Europeana

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat miercuri ca premierul Viorica Dancila va raspunde personal pentru posibila pierdere a portofoliului pe Transporturi in Comisia Europeana in cazul in care candidatul PSD va fi din nou respins. El i-a solicitat premierului sa se consulte cu seful statului in privinta candidatului pentru postul de comisar european.

Ludovic Orban (PNL): Dancila va raspunde personal in cazul in care Romania va pierde portofoliul transporturilor in Comisia Europeana (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, ca premierul Viorica Dancila va raspunde personal in cazul in care Romania va pierde postul de comisar european pe Transporturi din cauza propunerilor.

Dacian Ciolos avertizeaza ca Romania risca sa piarda portofoliul Transporturi

Europarlamentarul Dacian Ciolos avertizeaza ca Romania risca sa piarda portofoliul Transporturi, daca Dancila si PSD vor crede si pe viitor ca postul de comisar european poate fi tranzactionat ca la taraba in interiorul PSD.

Dacian Ciolos: Romania risca sa piarda portofoliul Transporturi

Romania risca sa piarda portofoliul Transporturi in cazul in care Viorica Dancila si PSD vor continua sa se joace de-a nominalizarea, sustine europarlamentarul Dacian Ciolos. Potrivit acestuia, Romania.

LUDOVIC ORBAN: Dancila nu intelege ca politica europeana se face altfel decat jocurile murdare din PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a sustinut, marti, ca un refuz al prim-ministrului Viorica Dancila de a se prezenta la consultarile de la Palatul Cotroceni ar reprezenta un act stupid, adaugand ca aceasta nu-si poate permite sa propuna un comisar european care nu reprezinta rezultatul unor consultari ample.

Orban: Dancila trebuie sa retraga nominalizarea Rovanei Plumb

Liderul PNL, Ludovic Orban considera ca premierul trebuie sa inceteze imediat mascarada nominalizar.

Zi de foc pentru Cabinetul Dancila. Liberalii decid daca depun motiunea de cenzura impotriva Guvernului

Zi de foc pentru Cabinetul Dancila. Liberalii decid marti daca depun motiunea de cenzura impotriva Guvernului. Liberalii se lauda ca au strans 237 de semnaturi iar printre semnatari sunt si parlament.

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )