Libnet.ro
UNICEF

18:30

Orban: Dancila va raspunde personal in cazul in care Romania va pierde portofoliul transporturilor in Comisia Europeana

Hotnews Hotnews,
 Orban: Dancila va raspunde personal in cazul in care Romania va pierde portofoliul transporturilor in Comisia Europeana

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat miercuri ca premierul Viorica Dancila va raspunde personal pentru posibila pierdere a portofoliului pe Transporturi in Comisia Europeana in cazul in care candidatul PSD va fi din nou respins. El i-a solicitat premierului sa se consulte cu seful statului in privinta candidatului pentru postul de comisar european. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban (PNL): Dancila va raspunde personal in cazul in care Romania va pierde portofoliul transporturilor in Comisia Europeana (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, ca premierul Viorica Dancila va raspunde personal in cazul in care Romania va pierde postul de comisar european pe Transporturi din cauza propunerilor.

Orban: Dancila va raspunde personal daca pierdem portofoliul de Transporturi

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat miercuri ca premierul Viorica Dancila va raspunde personal pentru posibila pierdere a portofoliului pe Transporturi in Comisia Europeana in cazul in care candidatul PSD va fi din nou respins. El i-a solicitat.

LUDOVIC ORBAN: Dancila nu intelege ca politica europeana se face altfel decat jocurile murdare din PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a sustinut, marti, ca un refuz al prim-ministrului Viorica Dancila de a se prezenta la consultarile de la Palatul Cotroceni ar reprezenta un act stupid, adaugand ca aceasta nu-si poate permite sa propuna un comisar european care nu reprezinta rezultatul unor consultari ample.

Orban: Dancila trebuie sa retraga nominalizarea Rovanei Plumb

Liderul PNL, Ludovic Orban considera ca premierul trebuie sa inceteze imediat mascarada nominalizar.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )