Libnet.ro
UNICEF

19:46

Orban, despre aglomeratia din vami: Peste 1.200 de oameni au venit pur si simplu pietoni

Hotnews Hotnews,
 Orban, despre aglomeratia din vami: Peste 1.200 de oameni au venit pur si simplu pietoni

Premierul Ludovic Orban spune ca o explicatie pentru valul de veniri din tari este decizia Comitetului National pentru Situatii de Urgenta de a pastra carantina institutionalizata numai la cerere. Orban a mai spus ca a fost un numar foarte mare de persoane, peste 1. 200, care pur si simplu au venit pietoni. Potrivit premierului, au fost luate masuri pentru fluidizarea traficului in vami. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban, despre cei din Piata Victoriei: Toate sloganurile au tematici care nu au legatura cu interesul national

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica, despre protestele din fata Guvernului unde peste o suta de cetateni au manifestat vineri si sambata impotriva masurilor de restrictie.

Orban, despre petrecerea din Herastrau: Este dificil ca in locurile publice sa stea echipele de ordine si sa verifice pe oricine daca respecta distantarea fizica

Premierul Ludovic Orban a declarat, referitor la petrecerea din Herastrau, ca este dificil ca in locurile publice echipele de ordine sa verifice pe toata lumea daca respecta distantarea fizica. Orban ii indeamna pe romani sa respecte regulile.

Orban, despre numarul mare de oameni de la granite: Am dispus o serie de masuri pentru fluidizarea traficului. Pur si simplu a fost un val de venire in tara

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica seara, 17 mai, ca pur si simplu a fost vorba de un val de romani care au venit in tara, dupa ce au aflat ca nu mai este obligatorie carantina institutionalizata, de aceea si numarul mare de oameni de la granita de vest. Orban a spus ca peste 1. 200 de persoane au venit pietoni.

Ludovic Orban, despre starea de alerta: Terasele vor fi mentinute inchise Toate institutiile de control implicate vor fi pe teren si vor impune aplicarea legii imi puneti intrebari deranjante

O noua sedinta a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta a fost convocata pentru luni, 7,30 dimineata, iar sedinta de Guvern pentru ora 8. 00, a anuntat duminica seara premierul Ludovic Orban. Acesta a precizat ca ambele sedinte sunt necesare pentru a institui starea de alerta in baza Legii 55 care fost aprobata saptamana trecuta de Parlament. Va fi aprobata o hotarare de Guevern, necesara instituirii starii de alerta in baza legii. intrebat de jurnalisti daca legea se va aplica de luni sau de marti, Orban a spus ca i se par deranjante intrebarile.

VIDEO Premierul Orban, despre mesajele protestatarilor din Piata Victoriei: Toate sloganele mi se pare ca fac parte din apanajul unor tematici care nu au legatura cu interesul national

Mesajele celor care sunt in Piata Victoriei sunt niste mesaje pe care eu personal nu le inteleg, a declarat duminica seara premierul Ludovic Orban, intrebat despre protestatarii care s-au strans pentru a treia zi in Piata Victoriei. Virusul exista, reprezinta un pericol pentru viata si sanatatea cetatenilor romani. Faptul ca sunt decese care sunt cauzate de virus arata ca exista o ameninntare reala la adresa oricarui cetatean roman care poate sa se contamineze cu acest virus. Practic toate sloganele si declaratiile mi se pare ca fac parte din apanajul unor tematici care nu au legatura cu interesul national. , a spus acesta.

VIDEO Orban, despre redeschiderea teraselor: Usor-usor revenim la normalitate

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, intr-o conferinta de presa ulterioara vizitei facute in Sebes la una dintre fabricile care apartin de Daimler, cand si in ce conditii ar putea fi deschise terasele.

CORONAVIRUS |Premierul Ludovic Orban, despre starea de alerta: Sigur ca vor fi sanctiuni. Cine nu va respecta regulile va fi amendat (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca persoanele care nu vor respecta regulile impuse de autoritati in perioada starii de alerta vor fi amendate, precizand ca si i.

Arafat, despre protestul din Capitala: Sunt oameni care s-au ghidat dupa manipulare si dezinformare

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a spus, referitor la prostestul din Piata Victoriei, ca astfel de actiuni sunt riscante pentru societate, iar oamenii care participa la demonstratii s-au ghidat dupa retelele de socializare, dupa manipulare si dezinformare, potrivit Mediafax.

Arafat, despre protestul din Capitala: Sunt oameni care s-au ghidat dupa manipulare si dezinformare

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a spus, referitor la prostestul din Piata Victoriei, ca astfel de actiuni sunt riscante pentru societate, iar oamenii care participa la demonstratii s-au ghidat dupa retelele de socializare, dupa manipulare si dezinformare.

Prof. Alexandru Rafila, despre protestul din Piata Victoriei: Sunt oameni care nu accepta realitatea

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie SRM), Alexandru Rafila, a spus,referitor la protestul celor 200 de persoane din Piata Victoriei, ca sunt oameni care nu accepta realitatea si care sustin ca virusurile, in general nu exista.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )