Libnet.ro
UNICEF

00:07

ORBAN, DESPRE INITIATORII MOTIUNII DE CENZURA: Oameni politici care si-au dat masura lipsei de valoare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ORBAN, DESPRE INITIATORII MOTIUNII DE CENZURA: Oameni politici care si-au dat masura lipsei de valoare

Cei care au depus motiunea de cenzura sunt niste oameni politici care si-au dat masura lipsei de valoare prin modul in care au guvernat in ultimii trei ani, a declarat, joi, premierul Ludovic Orban, care a precizat ca este pregatit pentru orice situatie. continuă pe Ziarul Bursa

Orban, despre initiatorii motiunii de cenzura: Oameni politici care si-au dat masura lipsei de valoare Florin Roman: Motiunea a fost scrisa de Vasile, portarul de la sediul PSD

Initiatorii motiunii de cenzura - PSD si UDMR - sunt oameni politici care si-au dat masura lipsei de valoare prin modul in care au guvernat in ultimii trei ani, a declarat joi premierul Ludovic Orban, care sustine ca este pregatit pentru orice situatie.

Ludovic Orban, prima reactie dupa depunerea motiunii: Niste oameni politici care si-au demonstrat lipsa de valoare

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban a fost depusa joi de PSD, dupa ce Guvernul si-a angajat raspunderea pe proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. in replica, Ludovic Orban spune ca motiunea este depusa de niste oameni care si-au demonstrat lipsa de valoare.

Ludovic Orban, precizari dupa depunerea motiunii: Niste oameni politici care si-au demonstrat lipsa de valoare

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban a fost depusa joi de PSD, dupa ce Guvernul si-a angajat raspunderea pe proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. in replica, Ludovic Orban spune ca motiunea este depusa de niste oameni care si-au demonstrat lipsa de valoare.

Valeriu Steriu, despre trecerea motiunii de cenzura: Mai am avem nevoie de cinci voturi

Purtatorul de cuvant al PSD, Valeriu Steriu, sustine ca mai sunt necesare doar cinci voturi pentru motiunea de cenzura, formatiunea demarand negocieri cu alte grupuri parlamentare si senatori sau deputati neafiliati.

ORBAN, DESPRE MOTIUNEA DE CENZURA: Ma indoiesc ca toti parlamentarii PSD vor vota

Premierul Ludovic Orban considera ca motiunea de cenzura pe care PSD a anuntat ca o va depune nu va fi votata, nici macar toti parlamentarii PSD nefiind sigur ca vor participa la sedinta.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura a PSD: O astept cu indiferenta

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca asteapta cu indiferenta motiunea de cenzura pe care PSD urmeaza sa o depuna, apreciind ca nu crede ca acest demers are sanse de succes.

Orban, despre motiunea de cenzura: Ma indoiesc ca vor vota toti PSD-istii. Intram in procedura de alegeri anticipate si isi termina mandatul (VIDEO)

Premierul Ludovic Orbana declarat, marti, inaintea sedintei Camerei Deputatilor pentru abrogarea pensiilor speciale, ca motiunea de cenzura cu care ameninta PSD Guvernul nu va trece. Eu.

Ludovic Orban despre Victor Costache: Nu il schimb, nu vad niciun fel de conflict intre pozitia de ministru si faptul ca opereaza sambata si duminica

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca nu il va schimba din functie pe ministrul Sanatatii, Victor Costache, care opereaza la un spital privat din Sibiu: Nu vad niciun fel de conflict intre pozitia de ministru si faptul ca opereaza sambata si duminica, a afirmat prim-ministrul. Victor Costache este medic specializat in chirurgie cardio-vasculara si a anuntat, inca de la inceputul mandatului sau de ministru, ca va continua sa opereze, in weekenduri, la spitalul privat din Sibiu.

Ludovic Orban, despre ministrul Sanatatii: Opereaza sambata si duminica, in loc sa se duca in vacante

Premierul Ludovic Orban a declarat joi ca ministrul Sanatatii, Victor Costache, opereaza sambata si duminica la cererea pacientilor si ca nu se afla in conflict de interese, asa cum a relatat presa centrala.

Orban, despre asumarea pe legea electorala: Daca CCR decide ca e neconstitutionala, atunci dam OUG

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri seara, ca daca CCR va decide ca proiectul de lege pentru alegerea primarilor in doua tururi e neconstitutional, atunci Guvernul va da ordonanta de urgenta, deoarece acestea au scapat pana acum controlului constitutional.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )