Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orban si mai multi ministri, asteptati in Franta pentru discutii despre parteneriatul strategic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Orban si mai multi ministri, asteptati in Franta pentru discutii despre parteneriatul strategic

Premierul Ludovic Orban a anuntat joi, la videoconferinta RoInvest, ca la sfarsitul lunii octombrie merge in vizita oficiala in Franta, impreuna cu mai multi ministri. De asemenea, a afirmat ca in prima parte a lunii noiembrie este programata o vizita in Israel. El a mentionat ca va face o vizita si in Germania, insa programul acesteia este inca in discutie, potrivit g4media. continuă pe Ziarul Bursa

Mai multi parlamentari sunt nevoiti sa demisioneze

Mai multi parlamentari demisioneaza in aceste zile tinand cont ca au castigat fotolii de primar sau .

Ce preturi sunt la chirii in Bucuresti. Zona surpriza unde platesti mai multi bani + cat au scazut preturile in nordul Capitalei

Preturile medii ale chiriilor din Bucuresti au inceput sa creasca din a doua jumatate a anului 2015 si au continuat in panta ascendenta pana in 2020. in octombrie 2019, preturile au explodat. Costurile in Capitala, zona unde platesti mai mult si explicatiile presedintelui Asociatiei Brokerilor Imobiliari. Cum evolueaza chiriile pe zone in Bucuresti? Cat costa .

Ludovic Orban, despre afirmatiile lui Virgil Guran, legate de medicii de familie: Daca au fost declaratii nepotrivite, care i-au jignit, imi cer eu scuze Medicii de familie ar putea primi mai multi bani pentru implicarea in lupta anti-COVID

Societatea Nationala de Medicina Familiei SNMF)a cerut demiterea lui Virgil Guran, consilierul lui Ludovic Orban, in urma unor declaratii ale acestuia, potrivit carora medicii de familie ar trebui sa.

Comisarul european pentru buget Johannes Hahn se intalneste, la Bucuresti, cu mai multi oficiali romani

Comisarul european Johannes Hahn, responsabil pentru buget si administratie, va efectua joi, 15 octombrie, o vizita la Bucuresti, informeaza un comunicat al Executivului comunitar, citat de Agerpres. Cu aceasta ocazie, Johannes Hahn se va intalni cu prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, cu vice prim-ministru, Raluca Turcan, cu ministrul Finantelor Publice, Vasile-Florin Citu, si cu ministrul Fondurilor Europene, Ioan Marcel Bolos. Temele de discutie ce vor fi abordate se refera la viitorul buget UE pe termen lung si la fondul de redresare si rezilienta, precum si la legislatia europeana referitoare la resursele proprii si la respectarea principiului statului de drept.

Comisarul european pentru buget Johannes Hahn se intalneste maine, la Bucuresti, cu mai multi oficiali romani

Comisarul european Johannes Hahn, responsabil pentru buget si administratie, va efectua maine, 15 octombrie, o vizita la Bucuresti, informeaza un comunicat al Executivului comunitar.

Marcel Ciolacu este in izolare dupa ce mai multi lideri PSD sunt pozitiv Covid

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, va efectua un test COVID si va intra in izolare pana la aflarea rezultatului, transmite PSD. M-am vazut cu Radu Moldovan. Dar a stat cu masca toata perioada. Asa este normal, sa ma izolez si sa-mi fac testul, a declarat Ciolacu pentru G4Media. ro.

Legea tuberculozei, promulgata de 2 ani, nu se aplica nici acum, din cauza birocratiei. Romania are cei mai multi bolnavi de tuberculoza din UE

Indemnizatia lunara de hrana pentru pacientii cu tuberculoza a fost deblocata de Ministerul Sanatatii si Ministerul Muncii la 600 de zile de la promulgarea Legii Tuberculozei, anunta jurnalista Paula Rusu, initiatoarea legii si fosta pacienta cu tuberculoza. Paula Rusu subliniaza insa ca mai este nevoie de inca un pas, care nu se stie cat va dura - aprobarea ordinului comun de stabilire a metodologiei de plata. Sunt aproape doi ani de zile care au trecut de la promulgarea legii, intre timp mii de pacienti cu tuberculoza fie au incheiat, fie au abandonat tratamentul fara ca legea sa le fie aplicata, atrage atentia initiatoarea acesteia.

Inspectie la Spitalul din Ploiesti, dupa ce mai multi pacienti blonavi de COVID-19 nu au putut fi transferati in sectia mobila ATI (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru si Raed Arafat au dat asigurari ca vor trimit o inspectiea la Spitalul Judetean din Ploiesti, dupa ce mai maulti pacienti cu COVID-19, ce aveau nevoie de ingrijire la ATI.

Eugen Nicolicea nu mai are sustinerea filialei sale pentru a candida iar la alegerile parlamentare. Ce a spus Marcel Ciolacu despre candidaturile lui Serban Nicolae, Florin Iordache si Viorica Dancila

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a explicat ca Eugen Nicolicea nu mai are sustinerea organizatiei locale din care face parte pentru a candida din nou la alegerile parlamentare. in acest context, liderul.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )