Libnet.ro
UNICEF

05:45

Inspectie la Spitalul din Ploiesti, dupa ce mai multi pacienti blonavi de COVID-19 nu au putut fi transferati in sectia mobila ATI (VIDEO)

B1 B1,
Inspectie la Spitalul din Ploiesti, dupa ce mai multi pacienti blonavi de COVID-19 nu au putut fi transferati in sectia mobila ATI (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru si Raed Arafat au dat asigurari ca vor trimit o inspectiea la Spitalul Judetean din Ploiesti, dupa ce mai maulti pacienti cu COVID-19, ce aveau nevoie de ingrijire la ATI. continuă pe B1

Mai multi parlamentari sunt nevoiti sa demisioneze

Mai multi parlamentari demisioneaza in aceste zile tinand cont ca au castigat fotolii de primar sau .

Ce preturi sunt la chirii in Bucuresti. Zona surpriza unde platesti mai multi bani + cat au scazut preturile in nordul Capitalei

Preturile medii ale chiriilor din Bucuresti au inceput sa creasca din a doua jumatate a anului 2015 si au continuat in panta ascendenta pana in 2020. in octombrie 2019, preturile au explodat. Costurile in Capitala, zona unde platesti mai mult si explicatiile presedintelui Asociatiei Brokerilor Imobiliari. Cum evolueaza chiriile pe zone in Bucuresti? Cat costa .

Vin scumpirile peste romani. Pentru ce vor scoate mai multi bani din buzunar desi sunt saraci

Vesti proaste pentru toti romanii: vine un val de scumpiri in cateva zile. Cele mai mari preturi se vor inregistra la alimente si carburanti. Mai pe scurt, vin scumpirile peste romani fix la doua lucruri esentiale pentru ei. Vin scumpirile peste romani la carne si carburanti Din pacate, avem o veste proasta pentru toti romanii .

Legea tuberculozei, promulgata de 2 ani, nu se aplica nici acum, din cauza birocratiei. Romania are cei mai multi bolnavi de tuberculoza din UE

Indemnizatia lunara de hrana pentru pacientii cu tuberculoza a fost deblocata de Ministerul Sanatatii si Ministerul Muncii la 600 de zile de la promulgarea Legii Tuberculozei, anunta jurnalista Paula Rusu, initiatoarea legii si fosta pacienta cu tuberculoza. Paula Rusu subliniaza insa ca mai este nevoie de inca un pas, care nu se stie cat va dura - aprobarea ordinului comun de stabilire a metodologiei de plata. Sunt aproape doi ani de zile care au trecut de la promulgarea legii, intre timp mii de pacienti cu tuberculoza fie au incheiat, fie au abandonat tratamentul fara ca legea sa le fie aplicata, atrage atentia initiatoarea acesteia.

Marcel Ciolacu este in izolare dupa ce mai multi lideri PSD sunt pozitiv Covid

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, va efectua un test COVID si va intra in izolare pana la aflarea rezultatului, transmite PSD. M-am vazut cu Radu Moldovan. Dar a stat cu masca toata perioada. Asa este normal, sa ma izolez si sa-mi fac testul, a declarat Ciolacu pentru G4Media. ro.

Peste 120 de oameni infectati cu bacterii din spital, in plina pandemie, la Botosani. Cei mai multi s-au infectat dupa operatii

Peste 120 de botosaneni s-au ales, anul acesta, cu infectii din spitale. Cei mai multi au luat bacterii dupa interventii chirurgicale. Nu au scapat nici mamele sau nou-nascutii de la Maternitatea. Culmea, infectiile nosocomiale s-au suprapus si cu pandemia de COVID-19.

DUPA MAI BINE DE SAPTE ANI Actiunile COS Targoviste reintra la tranzactionare

Actiunile COS Targoviste COS) vor reintra la tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti BVB) incepand de astazi, dupa o pauza de mai bine de sapte ani de la suspendare, in conditiile deschiderii procedurii generale de insolventa, in data de 22 februarie 2013, pronuntata de Tribunalul Dambovita.

Ce se intampla cu scolile din Bucuresti, dupa ce INSP a incadrat Capitala in scenariul rosu. Anuntul ministrului Educatiei, Monica Anisie

INSP a comunicat astazi, prin intermediul unui raport, o rata de infectare de 3,1, calculata in baza populatiei rezidente a Bucurestiului si 2,6 in baza populatiei dupa domiciliu. Monica Anisie a avut astazi,.

Puscariasul prins fara masca in tren care a muscat un politist, din nou dupa gratii

Barbatul violent este infectat cu HIV si fusese eliberat duminica din Penitenciarul Poarta Alba, jud.

Dominic Fritz anunta ca iese din izolare dupa ce si al doilea test pentru COVID-19 a iesit negativ

Primarul ales al Timisoarei, Dominic Fritz, a anuntat ca a primit al doilea rezultat negativ pentru COVID-19 si iese din izolare.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )