Libnet.ro
UNICEF

18:45

Orban: Planul de relansare va schimba strategia de dezvoltare a Romaniei. in maximum o luna il vom pune in practica

Adevărul Adevărul,
Orban: Planul de relansare va schimba strategia de dezvoltare a Romaniei. in maximum o luna il vom pune in practica

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri ca planul de relansare economica va schimba strategia de dezvoltare a Romaniei si le-a cerut ministrilor ca pana la finalul saptamanii sa finalizeze toate actele normative necesare, pentru ca in maxim o luna planul sa fie pus in practica. continuă pe Adevărul

VIDEO Ludovic Orban: Planul de relansare economica va schimba strategia de dezvoltare a Romaniei

Planul National de Investitii si Relansare Economica va schimba strategia de dezvoltare a Romaniei, va schimba viziunea asupra modului in care Romania trebuie sa se dezvolte si sa se modernizeze, a declarat miercuri premierul Ludovic Orban, la inceputul sedintei de Guvern. Acesta a cerut ministrilor ca pana la sfarsitul saptamanii sa fie elaborate actele normative necesare aplicarii planului si sa intre pe circuitul de avizare, astfel incat intr-o luna sa poata fi aprobate.

Claudiu Nasui, atac la Guvernul Orban: Planul de relansare propus de PNL, o salata plina cu scheme de subventii din banii contribuabililor

Deputatul USR Claudiu Nasui, presedintele USR Bucuresti, afirma ca planul de relansare anuntat de Guvern este o salata plina cu scheme de subventii din banii contribuabililor, combinata cu vesnica ciorba reincalzita a investitiilor in prag de alegeri. Nasui afirma ca se reia chiar si ideea esuata a domnilor Dragnea si Valcov a unui fond suveran de investitii.

Ludovic Orban: Planul de relansare economica este foarte ambitios. Va schimba strategia de dezvoltare a Romaniei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, la debutul sedintei de Guvern, ca programul de relansare economica la care au lucrat liberalii este unul foarte ambitios si va schimba viziunea asupra modului in.

LUDOVIC ORBAN: Planul de relansare economica, operationalizat in maximum o luna

Premierul Ludovic Orban s-a declarat multumit de forma Planului de Relansare Economica si Investitii si a spus, la inceputul sedintei de guvern ca acesta trebuie sa fie pus in practica, din punct de vedere normativ, in maximum 30 de zile.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )