Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orban, reactie la motiunea depusa de PSD impotriva ministrului de Finante:Sunt jenanti

Adevărul Adevărul,
Orban, reactie la motiunea depusa de PSD impotriva ministrului de Finante:Sunt jenanti

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca reprezentantii PSD sunt jenanti prin depunerea la Senat a unei motiuni simple impotriva ministrului Finantelor, dupa dezastrul bugetar si financiar pe care l-au creat. continuă pe Adevărul

Motiunea PSD, impotriva lui Citu. Prima reactie a lui Eugen Teodorovici: Dovada ca nu au ce cauta la Guvernare

Eugen Teodorovici a transmis un mesaj legat de motiunea depusa astazi impotriva lui Florin Citu. Fostul ministru al Finantelor sustine ca PNL si pseudo-ministrul Citu nu au ce cauta la Guvernare si trebuie.

PSD depune motiune impotriva ministrului Finantelor. Prima reactie a lui Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca reprezentantii PSD sunt jenantiprin depunerea la Senat a unei motiuni simple impotriva ministrului Finantelor. Eu il felicit pe ministrul Finantelor.

PSD anunta motiune simpla impotriva ministrului Finantelor. Orban: O sa prezentam nenorocirea lasata de acesti guvernanti iresponsabili-UPDATE

Eugen Teodorovici a anuntat, in plenul de luni, ca senatorii PSD depun o motiune simpla la adresa ministrului de Finante Florin Citu. Acesta a precizat ca motiunea se numeste Guvernare PNL - numele tau este austeritate. in replica, premierul Ludovic Orban a declarat ca acesta este un bun prilej pentru liberali sa prezinte nenorocirea lasata de guvernantii PSD iresponsabili.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )