Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ordinul privind obligativitatea mastii a fost publicat in Monitorul Oficial

Antena3 Antena3,
Ordinul privind obligativitatea mastii a fost publicat in Monitorul Oficial

Ordinul privind obligativitatea purtarii mastii a fost publicat in Monitorul Oficial. Suntem obligati sa purtam masca in spatii inchise, inclusiv la locul de munca. continuă pe Antena3

Ordinul privind obligativitatea purtarii mastii de protectie a fost publicat in Monitorul Oficial cu unele modificari

Ordinul comun al Ministerului Sanatatii si al MAI privind instituirea obligativitatii purtarii mastii de protectie, a triajului epidemiologic si dezinfectarea obligatorie a mainilor pentru prevenirea contaminarii cu virusul SARS CoV-2 pe durata starii de alerta, a fost publicat vineri noaptea in Monitorul Oficial.

CORONAVIRUS |Ordinul privind obligativitatea purtarii mastii, publicat cu modificari in Monitorul Oficial. Care sunt categoriile exceptate si cum se realizeaza triajul epidemiologic (VIDEO)

Ordinul comun al Ministerului Sanatatii si Ministerului de Interne privind obligativitatea purtarii mastii de protectie a fost publicat in Monitorul Oficial, cu cateva modificari fata de varianta.

Modificari in ordinul privind obligativitatea purtarii mastii de protectie in spatiile publice inchise. Ce prevede documentul care a aparut in Monitorul Oficial

Ordinul Ministerului Sanatatii si al Ministerului Afacerilor Interne care prevede ca este obligatorie purtarea mastii de protectie in orice spatiu public inchis a fost publicat in Monitorul Oficial, la doua zile de la emitere. Documentul are mai multe modificari fata de forma initiala, fiind mai restrictiv in privinta categoriilor exceptate de la purtarea mastii.

Ordinul privind obligativitatea purtarii mastii, publicat in Monitorul Oficial. Ce exceptii se vor face

Copiii sub 5 ani, persoanele singure in birou, cele cu probleme de respiratie, cele care desfasoara activitati fizice intense sau au conditii de munca solicitante, prezentatorii TV si invitatii daca stau la 3 m distanta vor fi exceptati de la obligativitatea purtarii mastii.

Guvernul a relaxat regulile privind slujbele: Acestea se pot desfasura in interior, cu maximum 16 persoane. Lingurita de impartasanie trebuie dezinfectata dupa fiecare credincios. Ordinul, publicat in Monitorul Oficial (VIDEO)

Guvernul a relaxat regulile privind desfasurarea slujbelor religioase. Ordinul comun al Ministerului Sanatatii si Ministerului de Interne a fost publicat cu modificari in Monitorul Oficial, astfel incat.

CORONAVIRUS |Ce reguli trebuie sa respectam in metrou, aeroporturi si gari, pe durata starii de alerta. Ordinul, publicat in Monitorul Oficial

Ordinul comun al ministrului de Interne si al ministrului Trasporturilor privind regulile in domeniul transporturilor, in perioada starii de alerta, a fost publicat in Monitorul Oficial. Reglementarile sunt.

Motivul pentru care ordinul de ministru privind obligativitatea purtarii mastii a intarziat trei zile

Antena 3 a prezentat motivul pentru care ordinul de ministru privind obligativitatea purtarii mastii a intarziat trei zile pentru a aparea in Monitorul Oficial.

Cine si cand este obligat sa poarte masca. Ordinul a fost publicat

Ordinul comun al Ministerului Sanatatii si al MAI privind instituirea obligativitatii purtarii masti.

Coronavirus. Reguli noi de protectie in institutii. Ministrul Nelu Tataru a semnat ordinul obligativitatii purtarii mastii de protectie si a triajului epidemiologic. Exceptie fac copiii sub 5 ani si persoanele cu boli ce afecteaza capacitatea de oxigenare

Un ordin al ministrului Sanatatii care vine cu precizari legate de instituirea obligativitatii purtarii mastii de protectie, a triajului epidemiologic si dezinfectarea obligatorie a mainilor pentru.

BOR, reactie la Ordinul privind desfasurarea slujbelor: impartasirea comuna se amana, desi folosirea aceleiasi lingurite nu a fost sursa de infectare cu coronavirus indrumari pentru biserici

Biserica Ortodoxa Romana a transmis ca Ordinul comun al Ministerului Sanatatii si al Ministerului de Interne, privind desfasurarea slujbelor in conditiile starii de alerta generata de epidemia de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3148 seconds )