Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motivul pentru care ordinul de ministru privind obligativitatea purtarii mastii a intarziat trei zile

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care ordinul de ministru privind obligativitatea purtarii mastii a intarziat trei zile

Antena 3 a prezentat motivul pentru care ordinul de ministru privind obligativitatea purtarii mastii a intarziat trei zile pentru a aparea in Monitorul Oficial. continuă pe Antena3

CORONAVIRUS |Ordinul privind obligativitatea purtarii mastii, publicat cu modificari in Monitorul Oficial. Care sunt categoriile exceptate si cum se realizeaza triajul epidemiologic (VIDEO)

Ordinul comun al Ministerului Sanatatii si Ministerului de Interne privind obligativitatea purtarii mastii de protectie a fost publicat in Monitorul Oficial, cu cateva modificari fata de varianta.

Ordinul privind obligativitatea purtarii mastii, publicat in Monitorul Oficial. Ce exceptii se vor face

Copiii sub 5 ani, persoanele singure in birou, cele cu probleme de respiratie, cele care desfasoara activitati fizice intense sau au conditii de munca solicitante, prezentatorii TV si invitatii daca stau la 3 m distanta vor fi exceptati de la obligativitatea purtarii mastii.

Ordinul privind obligativitatea purtarii mastii de protectie a fost publicat in Monitorul Oficial cu unele modificari

Ordinul comun al Ministerului Sanatatii si al MAI privind instituirea obligativitatii purtarii mastii de protectie, a triajului epidemiologic si dezinfectarea obligatorie a mainilor pentru prevenirea contaminarii cu virusul SARS CoV-2 pe durata starii de alerta, a fost publicat vineri noaptea in Monitorul Oficial.

Modificari in ordinul privind obligativitatea purtarii mastii de protectie in spatiile publice inchise. Ce prevede documentul care a aparut in Monitorul Oficial

Ordinul Ministerului Sanatatii si al Ministerului Afacerilor Interne care prevede ca este obligatorie purtarea mastii de protectie in orice spatiu public inchis a fost publicat in Monitorul Oficial, la doua zile de la emitere. Documentul are mai multe modificari fata de forma initiala, fiind mai restrictiv in privinta categoriilor exceptate de la purtarea mastii.

Un elev de 17 ani, in atentia guvernelor lumii. Motivul pentru care a refuzat 8 milioane de dolari

Un pusti in varsta de 17 ani ar fi putut deveni milionar, in doar cateva saptamani. Elev de liceu, Avi Schiffmann a creat un site web care ofera in timp real date despre evolutia noului.

Ordinul privind obligativitatea mastii a fost publicat in Monitorul Oficial

Ordinul privind obligativitatea purtarii mastii a fost publicat in Monitorul Oficial. Suntem obligati sa purtam masca in spatii inchise, inclusiv la locul de munca.

Iata cat trebuie sa scoata un roman din buzunar pentru a lua masti, pana la finalul starii de alerta

In urma unui calcul simplu, un roman trebuie sa scoata din buzunar, pentru procurarea mastilor de protectie, necesare pana la finalul starii de alerta, 100 de lei. Ordinul privind obligativitatea purtarii mastii in spatiile inchise birouri, autobuze, magazine) a fost publicat in Monitorul Oficial.

Cum a inceput constructia masinii Dacia la Pitesti. Motivul pentru care Ceausescu i-a ales pe francezii de la Renault

Sase companii renumite la nivel mondial in constructia de autovehicule au depus, la jumatatea anilor 60, oferte pentru fabricarea de masini in Romania. in final, Nicolae Ceausescu a hotarat sa accepte oferta fancezilor de la Renault, care au venit la Bucuresti cu prototipul autoturismului Renault 12, viitoarea Dacia 1300.

OFICIAL: Adevaratul motiv pentru care Dinamo nu a mai fost vandut spaniolilor

Clubul Dinamo continua lupta pentru supravietuire, cu acelasi finantator, Ionut Negoita. in ultimele saptamani s-a discutat din ce in ce mai mult despre posibilitatea ca echipa din Stefan cel Mare sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )