Libnet.ro
UNICEF

09:00

ORDONANTA MILITARA: Circulatia persoanelor peste 65 de ani, permisa intre orele 11 si 13 Zborurile spre si dinspre Franta si Germania, suspendate pentru 14 zile. Vela: Iesirea din criza depinde de noi toti (VIDEO)

B1 B1,
ORDONANTA MILITARA: Circulatia persoanelor peste 65 de ani, permisa intre orele 11 si 13 Zborurile spre si dinspre Franta si Germania, suspendate pentru 14 zile. Vela: Iesirea din criza depinde de noi toti (VIDEO)

Ministrul Internelor Marcel Vela a prezentat, marti seara, continutul Ordonantei militare care prevede noi restrictii impuse de autoritaati in contextul raspandiri cazurilor de contaminare cu noul. continuă pe B1

CTP: imbolnavirea si moartea persoanelor peste 65 de ani nu e o tragedie economica Vezi explicatia, inainte sa tragi concluzii gresite!

Cristian Tudor Popescu a pus in revista cateva perspective pe care nu le-au avut in vedere cativa dintre romani. Ce spune cunoscutul gazetar despre situatia in care se afla Romania, in contextul pandemiei cu coronavirus? CTP: imbolnavirea si moartea persoanelor peste 65 de ani nu e o tragedie economica Gazetarul Cristian Tudor Popescu a facut .

Barna propune ca magazinele sa serveasca in primele ore ale programului persoanele peste 65 de ani

Presedintele USR, Dan Barna, considera ca persoanele varstnice ar trebui sa aiba prioritate la magazine la primele ore ale diminetii. Barna a facut in acest sens o propunere catre Guvern prin care magazinele sa aloce primele doua ore din zi servirii exclusiv a persoanelor peste 65 de ani.

cora Romania anunta modificarea programului de functionare. Interval orar dedicat persoanelor de peste 65 de ani si cadrelor medicale

Cora Romania a luat decizia de a modifica programul hypermarketurilor sale, in concordanta cu noile masuri anuntate de catre autoritati si intrate in vigoare de astazi, care limiteaza circulatia persoanelor pe timp de noapte.

VIDEO Vela: Se interzice circulatia tuturor persoanelor in afara locuintei, cu unele exceptii. Cei peste 65 de ani se deplaseaza intre orele 11 - 13

Ministrul de Interne Marcel Vela a anuntat marti ca a emis Ordonanta militara 3 prin care se interzice circulatia tuturor persoanelor in afara locuintei, cu exceptia celor care merg la serviciu, la cumparaturi de prima necesitate sau pentru animalele de companie. Cei peste 65 de ani se deplaseaza in intervalul 11 - 13.

VIDEO Marcel Vela prezinta a treia ordonanta militara, care instituie practic carantina in Romania: Se interzic deplasarile de la domiciliu, cu cateva exceptii Pensionarii au voie sa paraseasca locuintele intre orele 11-13

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a prezentat marti seara continutul ordonantei militare numarul 3, care inaspreste sensibil restrictiile de circulatie, pentru a preveni propagarea epidemiei de coronavirus. Astfel, incepand de maine, de la ora 12,00, persoanele de peste 65 de ani vor putea parasi locuintele intre orele 11,00 si 13,00. Citeste in atasament ordonanta militara nr 3.

Contradictie Iohannis-Orban pe tema iesirii din casa a celor de peste 65 de ani:Am vazut ca s-a rostogolit o informatie care nu e adevarata

Premierul si presedintele Romaniei au dat declaratii diferite referitoare la restrictiile care vor fi aplicate persoanelor de peste 65 de ani, adica daca acestea vor putea sau nu sa mai iasa din casa intr-un anumit interval orar.

Vela: Persoanele de peste 65 de ani se vor putea deplasa intre orele 11.00 - 13.00

Ministrul de Interne, Marcel Vela a anuntat, marti seara, ca persoanele de peste 65 de ani se vor putea deplasa intre orele 11.

Klaus Iohannis, anunt pentru varstnici: Persoanele de peste 65 de ani vor trebui sa stea in casa tot timpul

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a afirmat, marti, ca masurile care reprezentau recomandari pana in prezent devin obligatorii, iar persoanele de peste 65 de ani vor trebui sa stea in casa tot timpul.

Ordonanta militara 2: Soferii vehiculelor comerciale peste 2,4 tone nu se supun masurilor de carantina sau izolare

Ministrul de Interne Marcel Vela a prezentat sambata seara ordonanta militara numarul 2, care include 11 articole. Unul dintre ele prevede noile masuri pentru circulatia transfrontaliera a bunurilor. Astfel, soferii vehiculelor comerciale peste 2. 4 tone nu se supun masurilor de carantina sau izolare, daca la prezentarea in punctul de trecere a frontierei nu manifesta simptomatologie asociata COVID-19.

VIDEO Razii pe strazile din Buzau, pentru depistarea persoanelor care incalca Ordonanta militara

Efective ale Politiei Romane, Jandarmeriei si Politiei Locale au impanzit strazile Buzaului, pentru verificarea cetatenilor care parasesc domiciliul pe timpul noptii, dupa intrarea in vigoare a restrictiilor prevazute in ordonanta militara numarul 2. Mai multi soferi au fost opriti pentru control si verificarea documentelor.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )